#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini iyice deli gibi yaptı. Yarın gider karıyı affeder bu.

Kerem övet icardi için bu wanda'yı ebeveyn yerine koyuyor çünkü problemli bir aile geçmişi varmış diyordu. gençken bu wanda tavlayınca belki de hayatında ilk kez aile ortamını onunla yaşadı. Saplantısı oradan kesin. Mesela bu icardi nin aile bireyleri nerde hiç gördünüz mü, belli ki hiç iletişimi yok.

kebabcılar kralin yasını tutuyor

Ekli dosyalar

• IMG_0249.webp
    IMG_0249.webp
    122,7 KB · Görüntüleme: 34
Kerem övet icardi için bu wanda'yı ebeveyn yerine koyuyor çünkü problemli bir aile geçmişi varmış diyordu. gençken bu wanda tavlayınca belki de hayatında ilk kez aile ortamını onunla yaşadı. Saplantısı oradan kesin. Mesela bu icardi nin aile bireyleri nerde hiç gördünüz mü, belli ki hiç iletişimi yok.
bi kardeşini mi ne gördüm bi kere onda da icardinin onu pek sallamadığı filan yazılmıştı.

ezel bayraktar gibi herif seviyoruz.

Olm bul bir tane ilik gibi 20'lik çıtır. Hayatının tadını çıkar. Koyarım büyük annesi verdiğin söze.

İsa'nın anası meryem miydi de bunun ananesi sözüne sadık kalmaya çalışıyorsun. Koy gitsin. İnstagramda 2 saat gezince ilik gibi 500 kadın görüyorsun. Yarısına slm yazsan dünyanın neresinde olursa olsun 2 saat sonra uçak biletini almış olur.

Bu kevaşeye yapacağın en iyi şey taş gibi bir manita ile ben hayata yeniden başladım demek. Bak o zaman nasıl kahrından kendini duvarlara vuruyor.

Hayır illa muhabbet lazımsa ben ederim, adamım derim, erkeğim derim. Manita stalklarız birlikte. Arada aklına wanda gelince ben sana adamım derim yine. Derim yani yeter ki şu rezilden kurtul.

Abi isterse dünyanın en güzel kadını Wanda, en tipsiz, en fakir, en kültürsüz erkeği İcardi olsun, yine de bir kadın bu kadar sevilemez ya.. Hakikaten çok ilginç bir durum, bu bağlılık normal değil..

Abi isterse dünyanın en güzel kadını Wanda, en tipsiz, en fakir, en kültürsüz erkeği İcardi olsun, yine de bir kadın bu kadar sevilemez ya.. Hakikaten çok ilginç bir durum, bu bağlılık normal değil..
ya o mesajın benzerini forumun en az yarısı atmıştır. Karaktersizlik o kaşarda

Zamanında böyle toksik bir ilişkim olmuştu. Aldatmayı bile affedecek kadar aciz bir durumdayken(üniversitedeki eziklik yılları) bir kız bir erkek arkadaş beni devrim stadına götürüp ağızlarına ne gelirse söylediler, içip içip sovduler. Kendime geldim. Harbiden malmisim, Allah'tan yanımda dostum diyebileceğim kişiler vardı. Büyük mmler bir erkeğin en zayıf noktası olabiliyor demek ki. Üstüne sevgililerim oldu, şimdi evliyim ve eğer ayrilmayip evlendigim kadinla tanışma şansım olmasaydı icardiden hiçbir farkım olmazdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt