Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam yıllardır konuşmadığı kardeşleriyle de barışmış.Şubat ayında da İstanbul'a gelecekmiş..Home office futbolculuğu bırakıp takımına dönme vakti geldi. Burada çalışsın
GSC foruma da girmemesi lazım o halde galibaYeni yenge geldiğinde taraftarımız ona iyi davranmalı burayı sevmesi için. Wanda da olduğu gibi “ben İcardi ile yatıyorum” diyenler olmaz umarım.
Wanda Nara gazeteci arkadaşlarına Mauro İcardi'nin hakkında yalan haberler yaptırmaya devam ediyoChina Suarez Kral Mauro İcardi'nin Galatasaray'da oynamasını istememiş
Bence daha evlenmeden bu tarz şeyler istemeyebilir reis.Wanda Nara çok daha tehlikeli 1 kadın.Hakim bile 1 tanıdığı çıkmışBunların hepsi Icardi’nin parası için beraber, düşük maaşla Arjantin’de oynamasını istemezler
China da Wanda’dan çok farklı değilmiş profil olarak, sürekli gündem olan bir tip yani
Evlenmezlerki yav, sanmamBence daha evlenmeden bu tarz şeyler istemeyebilir reis.Wanda Nara çok daha tehlikeli 1 kadın.Hakim bile 1 tanıdığı çıkmış![]()
Şimdi Mauro İcardi'ye hakaret etmeden yazacam saf olduğu için ne yapacağına güvenemiyomEvlenmezlerki yav, sanmam
ben de arjantin’e dönsün istemez dedim zaten
Sanki Avrupa'da her takıma ezildiğini bilmiyormuşuz gibi aynen
RFS maçında vardı, çok güzel aldırmıştı maçı ya da young boys
Yazın 20 kilo fazlasıyla geldiğinde bakarız durumunda 6 ayda falan 5 kilo verince de alkışlarız