#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
glip taraftarın moralini yükseltmesi lazım - saha dışında etkisi çok.

hiç olmadı takıma adam gibi kaptanlık yapar soyunma odasında falan.

Yeni yenge geldiğinde taraftarımız ona iyi davranmalı burayı sevmesi için. Wanda da olduğu gibi “ben İcardi ile yatıyorum” diyenler olmaz umarım.

Wanda Nara gazeteci arkadaşlarına Mauro İcardi'nin hakkında yalan haberler yaptırmaya devam ediyo :D China Suarez Kral Mauro İcardi'nin Galatasaray'da oynamasını istememiş :D

Wanda Nara gazeteci arkadaşlarına Mauro İcardi'nin hakkında yalan haberler yaptırmaya devam ediyo :D China Suarez Kral Mauro İcardi'nin Galatasaray'da oynamasını istememiş :D

Bunların hepsi Icardi’nin parası için beraber, düşük maaşla Arjantin’de oynamasını istemezler

China da Wanda’dan çok farklı değilmiş profil olarak, sürekli gündem olan bir tip yani

Bunların hepsi Icardi’nin parası için beraber, düşük maaşla Arjantin’de oynamasını istemezler

China da Wanda’dan çok farklı değilmiş profil olarak, sürekli gündem olan bir tip yani
Bence daha evlenmeden bu tarz şeyler istemeyebilir reis.Wanda Nara çok daha tehlikeli 1 kadın.Hakim bile 1 tanıdığı çıkmış :D

İcardi hocam bırak dümeni
Dön hocam takımının başına
Hayinlere bıraktın milyar yuroluk kulübü

Kral sakatsin falan tamam da tatil modunda takılmak olmuyor.

Geldiğinde kondisyonu bitik olacak. Sene sonuna doğru 1-2 maç oynar ama sonraki sene kamp yese bile eskisi gibi olacağını sanmıyorum.

Kendisine güzel bir veda yapilir sene sonu. Yoksa son senesi olduğu için 10m eurodan olabiliriz.

icardiden artık verim alamayız

o geldiği ilk sezonki performansı beklemeyin artık. adam yeni sevgilisi ile şehir şehir ülke ülke geziyor.

1-2 aylık sakatlık olsa neyse çapraz bağ gitmiş ve yaş 32. daha toparlanacağını sanmıyorum

Oynamayan kimse o değerli oluyor öyle bir takım yarattı ki Okan efendi 😂 Young boys’a ezildik İcardi varken de dönse de hiçbir şey farketmeyecek, en fazla ligde daha kolay kazanırız o kadar.

Valla döner dönmez o başka konu

Ama bu takımı 2 sene boyunca şampiyon yapan anafaktör bu adamdı işte

Sanki Avrupa'da her takıma ezildiğini bilmiyormuşuz gibi aynen

RFS maçında vardı, çok güzel aldırmıştı maçı ya da young boys

Yazın 20 kilo fazlasıyla geldiğinde bakarız durumunda 6 ayda falan 5 kilo verince de alkışlarız

İlla biri kötü biri iyi olmak zorunda bizim kafamızda, sürekli kıyas, sürekli ya dibe sokma ya en tepeye çıkartma

Osimhen muazzam bir forvet, yani çok şanslıyız ki bu adam var şuan bizde

Keşke İcardi sakatlanmasaydı, ikisi beraber çok etkili oluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt