#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi buraya bir şey yazacağım boş yere ceza alacağım o yüzden şu an kendimi olabildiğince tutuyorum.

Takımın kaptanı kendine bakmayıp afedersiniz dana gibi sahaya çıkıyorsa takımdakiler niye efor sarfedip özensin?

Futbolcular kendilerine verilen sevgi ve saygıya karşılık bunu sahada göstermeli. Şurada şampiyonlar liginde iki maça bakar işlerin tersine dönmesi.
Yerliler de kazan kaldirir tabi. 4‘te 1 fiyata oyna ama her mac bir tarafini yirt.

Kilo verecegine daha da aliyor sanki…

İcardi burayı çiftlik gördü kullanıyor, bu kiloda olması skandal bir durum. Hocanın müdahale etmemesi daha skandal. Yabancılara bu kadar imtiyaz verirsen yerliler kazan kaldırır. Hoca yönetemiyor durumu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen sakatlandi mi acaba hasss derken tribunden cikan icardi gazi

Ve mac sonunda mars yerine calinan sarki

Ayipladim. Hoca bu surece cok dikkat etmesi lazim. Her mac otomatik bu anlari goreceksek basimiz agrir.

Varil gibi geziyor yaa adam. Sevginin de bi sınırı var. Çok para kazanıp işine saygısı olmayan yabancılardan tiksinmeye başladım. Çiftlik değil burası bu kulübün asıl sahipleri biziz çok bi para kazanıyo gibi forma falan aliyoz aptal gibi. Saygısız saygısız simitlerle maça çıkıyor. Devre arası falan denilmeden tez elden çıkılmalı bu heriften götümüze girecek yoksa bu gidişle.

Eee en az 5 alır yine 37 yaşına kadar cullanir tepemize. Servetinin de yarıdan çoğu wandaya gidecek diyolar yolmadan gitmez bizi bu

Ali Koç yazılı forma, uyuyan gol sevinci, ‘Aşkım olayım’ paylaşımı, ‘Galatasaray büyük ama biz çok daha büyük yapacağız’ tarzı paylaşımlar yapar, alır 2 sene daha sözleşme.
Kimse de demez ki, bu form ne, kilo ne? Sonuçta G3 mermisi yemedin, birçok futbolcu yaşadı bunu.

Oynayacaksan kilo ver bea adam

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Koç yazılı forma, uyuyan gol sevinci, ‘Aşkım olayım’ paylaşımı, ‘Galatasaray büyük ama biz çok daha büyük yapacağız’ tarzı paylaşımlar yapar, alır 2 sene daha sözleşme.
Kimse de demez ki, bu form ne, kilo ne? Sonuçta G3 mermisi yemedin, birçok futbolcu yaşadı bunu.
Valla lay lay lom şu kadar yatırım çöpe giderse ne hoca kalır ne yönetim. Buna da dünya tazminat öderiz.

Beni bilen bilir düzenli maçlara giden biriyim, Icardi tam önümde ısındı uzun süre. Son durumunu canlı ve çok yakından görmüş biri olarak söyleyebilirim ki abartıldığı kadar kilosu yok. Hatta şöyle söyleyeyim, 2 sene önce sakat sakat oynadığı, sadece maçlara çıktığı dönemden daha fit gördüm. Tabii geçen sezon Tottenham maçına göre kilosu var. Ama önceki sezona kıyasla kilosu yok. Sadece kondisyonu sıfır. Bunun için de sadece düz antrenman yetmez, esktra yüklemeler yapılması lazım. Haftada 1 maç oynayan esnaf abiler gibi takılır böyle. Milli arada ekstra program uygulanmalı ama beyimiz tatilden öte kalmaz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt