- 17 Ağustos 2009
- 44.145
- 33.246
- 3.448
Ligi minimum 20 golle tamamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende atarım o golleri rtaşLigi minimum 20 golle tamamlar.
Ya antrenman yapmiyor ya da kotu besleniyor. Veya ikisi birden...2 aydır antrenman yapıyor nasıl eritemedi o göbeği anlamış değilim.
Ben bunu ne zaman yazmışım yaNeyi atıyor olm boş kaleye iki gol
Götü kalkmıyor adamın, yarın Osimhen’e bir şey olsa en çok siz söveceksiniz.
Şu halini de savunmayın, çok mu zor diyet yapıp form kazanmak.
Yerliler de kazan kaldirir tabi. 4‘te 1 fiyata oyna ama her mac bir tarafini yirt.Şimdi buraya bir şey yazacağım boş yere ceza alacağım o yüzden şu an kendimi olabildiğince tutuyorum.
Takımın kaptanı kendine bakmayıp afedersiniz dana gibi sahaya çıkıyorsa takımdakiler niye efor sarfedip özensin?
Futbolcular kendilerine verilen sevgi ve saygıya karşılık bunu sahada göstermeli. Şurada şampiyonlar liginde iki maça bakar işlerin tersine dönmesi.
Hala sözleşme uzatılma durumu mu var.Kendine bakmamaya devam ederse sözleşme uzatılmamalı.
Hala sözleşme uzatılma durumu mu var.
Eee en az 5 alır yine 37 yaşına kadar cullanir tepemize. Servetinin de yarıdan çoğu wandaya gidecek diyolar yolmadan gitmez bizi buPonçik gs teknik heyeti ve kazık sokmaktan zevk alan dursun bey.
Why not.
Ponçik gs teknik heyeti ve kazık sokmaktan zevk alan dursun bey.
Why not.
Eee en az 5 alır yine 37 yaşına kadar cullanir tepemize. Servetinin de yarıdan çoğu wandaya gidecek diyolar yolmadan gitmez bizi bu
Valla lay lay lom şu kadar yatırım çöpe giderse ne hoca kalır ne yönetim. Buna da dünya tazminat öderiz.Ali Koç yazılı forma, uyuyan gol sevinci, ‘Aşkım olayım’ paylaşımı, ‘Galatasaray büyük ama biz çok daha büyük yapacağız’ tarzı paylaşımlar yapar, alır 2 sene daha sözleşme.
Kimse de demez ki, bu form ne, kilo ne? Sonuçta G3 mermisi yemedin, birçok futbolcu yaşadı bunu.