#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca ile arasındaki diyaloğu muhtemelen hiç öğrenemeyeceğiz hoca ona belki de kariyerini borçlu olduğu için bugün yaptığından asla pişman olmayacaktır hatta oğlu Ali Yiğit'in kişisel gelişimi ve dünya ile olan bağı için bile ömrünün sonuna kadar bu adama minnet duyabilir.

O da biliyor artık eskisi gibi olmayacak belki de herkes ikna olsun diye bugün çıkarmadı. Sonu elbet gelecek ama ne olursa olsun korkunç güzellikteydi. Galatasaray'ı Galatasaray yapan vefasıdır ve onu da kime göstereceğini çok iyi bilir aynı 3 gün önce Sabri'nin Amsterdam'da tribünlere çağrılması gibi.

Hayatımdaki Galatasaray'ın manevi büyüklüğü ile yılda bıraktığım belki binlerce karşılıksız türk liraları için gözümü bile kırpmam aynı öleceğimi bilsem İcardi'ye tek kötü söz söylemeyeceğim gibi.

Adama küfür hakaret etmenin bir anlamı yok. Şu an takımın forveti osimhen kanadı saneyse bu adam sayesinde. Sene sonunda muhtemelen yolları ayıracağız ama benim bu forma altında gördüğüm en klas golcüydü kendisi. Karısıyla yaşadığı saçma sapan dramalar ve üstüne gelen sakatlık sonrası toparlamasını pek beklemiyodum sezon sonuna kadar katkı veremese bile güzel bir şekilde uğurlanmayı hakediyor aynı Muslera gibi.
Eyvallah ona lafım yok zaten

Güzelce yollarımızı ayıralım diyoruz bizde

Ama böyle oynadıkça tepki görmesi kaçınılmaz

başlık içerisinde sarfedilen sözler biraz fazla AĞIR değil mi sizce

13. olmuş takımı alıp kulübü bu noktaya getiren adam icardidir

adam en büyük sakatlığı geçirmiş, koca bi sezon oynamamış. hayret bişey doğrusu
fazla vefa teslimiyet demektir. bitik bir komutanla cepheye gidilmez.
gelinen noktada fiyat-performans olarak geri dönüsü olmayan bir oyuncu kaldi elimizde
belescilikten bir gol atarsa atar, herhangi bir sekilde faktör olma ihtimali yok bu fiziksizlikle
2 sene sampiyon olduk, gecen sene yoktu, bu sezon da son artik. sampiyonlar ligi maclarinda topa dokunamiyordu, ligde de ayni.

Sene de 10m euro para al sonra vefalı olcak olan taraftar olsun. Kimse kusura bakmasın da sakatken karı kızla fotoları biz çekip koymadık instagrama. Gecin abicim vefa işini. O kadar para veriyoruz karşılığını verecek

Maalesef işler bu noktaya geldi. İnşallah sezon sonu güzel şekilde vedalaşacağız. Muslera'yla nasıl güzel vedalaştıysak kendisi için de en büyük isteğim bu.

Ben tek bir mesaj atıp kendi açımdan İcardi konusunu kapatmak istiyorum.

Prime İcardi benim bu formayla gördüğüm en iyi golcüydü. Lakin geldiği ilk seneki efsane performansının altında yatan şey iyi bir antrenman yapması değildi. O dönem dahi ülkesine gelip gitmeleri vardı. O dönemki formu direkt Avrupa'dan gelmesiyle ilgiliydi.

2. sezona da başladığında hatırlarsanız bi yavaşlama vardı. Sakatlık sonrası ise maalesef iyice kötüleşmişti ama gol atıyordu en azından.

Geçen sene başlangıcında ise "tığ" gibi olmasına rağmen adım atamaz hale gelmişti. Tottenham sakatlığı yaşanana kadar zaten çok eleştiriliyordu.

Gerçek tam olarak budur. Ne eksik, ne fazla. Sakatlıklar işin biraz bahanesi. Bunlar olmasaydı da İcardi bundan sadece bir tık daha iyi olurdu muhtemelen. Çünkü İcardi antrenman yapmayı sevmiyor, istemiyor, bu şekilde de işleri yürütürüm diyordu. Bunu ben demiyorum, Okan hocanın bile bu yönde bir açıklaması var.

İlk sezonu ve bir sonraki sezonunda da gol krallığı (ama oyun içi performansı çok düşmüştü yine de) ve gol sevinci olsun, karakteri olsun, saha dışında adeta kudurtucu tavırlarıyla psikolojik olarak üstünlük sağlaması olsun ve ilk 2 sezondaki efsane derbi performansıyla gerçekten bir ikon oldu ve bugün herhalde tarihte en çok satılan Galatasaray forması İcardi forması olabilir.

Neyse, uzun lafın kısası, İcardi %90 ihtimalle bu noktadan sonra daha iyi dönmeyecek. Belki biraz daha iyi hale gelebilir ama o kadar. Yeterli mi? Bu sezon hamle ve rotasyon için yeterli olabilir ama sezon sonu en güzel şekilde vedalaşalım.

Son düzenleme:
İcardi’nin devri sakatlıktan sonra bitmiştir. Artık toparlayamaz ve bu sene onun için son olacaktır. Eğer büyük bir kulüp olmak istiyorsak, bu tür durumları aşmamız gerekiyor. De Bruyne çok mu kötü oynuyordu? Neden gönderildi? Futbolda duygusallığa yer yok; aksi takdirde hiçbir yere varamayız. Şampiyonlar Ligi’nde tempoyu görüyorsunuz — inanılmaz yüksek. Genç ve dinamik oyuncular şart! İcardi’nin bugüne kadar yaptıkları için ona minnettarız, ancak artık bizim takımda oynayamaz. Onunla iyi bir şekilde yollarımızı ayırmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt