#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durumunu kabullenmesi lazım. Ben kendisinin yerinde olsam son yarım saat yorgun rakibe karşı oynamayı bizzat kendim tercih ederdim

Mavra yı bırakın, elinizi vicdanınıza koyun ve dünkü kepaze oyunda tek sorumlu o muydu bi düşünün

Öyle takım olur ki oyunda seni beni bile kaldırır
Öyle takım olur ki ortalarında maradona gelse sırıtır

Tamam bitik bir halde, kabul.

Ama onu sıradan bir futbol neferi gibi telakki etmemek gerek, Galatasaray markası ve cemiyeti için Icardi misyoner faaliyetler şefi gibi iş görüyor ve toplumsal açıdan Galatasaray'a faydası daha bitmedi. Kitleleri etkisi altına alma ve harekete geçirme gücü hala devam ediyor.

Icardi için değil Galatasaray için bu evlilik bir müddet daha devam etmeli, ettirilmeye çalışılmalı. Kolayca kestirip atılmamalı. Diş macunu tüpü sonuna kadar sıkılıp kullanılmalı, bir gıdımı bile ziyan edilmemeli.
İcardinin ilk 11 oynadığı her maç takım rezaletti düne özel değil.

Hiçbir şekilde devam etmemeli kolayca kestirilip atılmalı. Dün dünde kaldı

Aynı hata muslerada yapıldı. Takımın Avrupa’da katıldığı son 4-5 turnuvada patates olmasının en büyük nedeni musleradır. Bu kadar çılgın paraların harcandığı bir dönemde Galatasaray’ın kimsenin egosunu çekme lüksü yok.

Bir İcardi aşığı olarak kabul etmek istemesem de sanırım yavaş yavaş her güzel şeyin bir sonu varmış diyerek kendimizi hazırlamak lazım.

İcardinin ilk 11 oynadığı her maç takım rezaletti düne özel değil.

Hiçbir şekilde devam etmemeli kolayca kestirilip atılmalı. Dün dünde kaldı

Aynı hata muslerada yapıldı. Takımın Avrupa’da katıldığı son 4-5 turnuvada patates olmasının en büyük nedeni musleradır. Bu kadar çılgın paraların harcandığı bir dönemde Galatasaray’ın kimsenin egosunu çekme lüksü yok.
Bu da bir fikirdir saygı duyarım, ama baş sorumlu onu oynatan hocası bunu gözardı etmemek gerek. Her futbolcu oynamak ister ama karar verici hocadır. Hoca dizginleri çok gevşek tutuyor.

Benim galatasaraylılığımda hiçbir bireyi körü körüne ululamak yer almaz. Ben futbolcu taraftarı değilim galatasaray taraftarıyım. Bireyler ortak ülküye katılım sağladıkları ve faydalı oldukları müddetçe değerlidirler.

muslera gibi kabullenmesi lazım işinin bittiğini kabullenebilirse güzel vedalaşırız.

1762771455346.webp

fit olmani falan beklemiyoruz artik

yedek rolünü kabullen ve sorun cikarma yeter

yoksa bu isin sonu cok kötü yere gidecek

sözlesme uzatan da haindir

Profesyonel futbolcuyla halısaha topçusunu ayıran şey yetenek değil. Halısahalarda nice yetenekli adamlar var. 105x68 metrede oynayacak fizik kaliten ve kondisyonun yoksa halısaha futbolcusuna dönüşüyorsun.

Geçen milli ara mıydı neydi fenerli basın Icardi oynamak istiyor diye haber yaptı sonra 2 maç ilk 11.
Devre arası gitmezse başımız çok ağrıyacak.
Vefa diyenler de takım kursun kendi takımlarına alsın.
Biraz daha ileri gitseler Galatasaray'i Icardi kurdu diyecekler.
Ilk haftalarda Gomis olmasa bugün ne Icardi efsanesi oluşacaktı ne de Okan Buruk efsanesi.
Onu da çağıralım. Ne eksiği var? En azından poposuyla pozisyona girer.
Bir türlü vedalaşmayi öğrenemedik.
Olmuyor ve olmayacak. Sakatlıktan önce de tombuldu ve koşamiyordu şimdi sakatlikla daha da beter oldu.
Osimhen arada bir beni çıkarın diyor bunda o da yok. Yürüye yürüye bitirme derdinde.

Sinan Yilmaz son videosunda iyi gömmüs. Ve maalesef hakli gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt