Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.371
- 6.361
- 768
Durumunu kabullenmesi lazım. Ben kendisinin yerinde olsam son yarım saat yorgun rakibe karşı oynamayı bizzat kendim tercih ederdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
döküldüğümüz 2 maç var alanya ve kocaeli ikisinde de bu adam ilk 11!!bu sene kötü oynadığımız maçların tek bir ortak noktası var
icardi'nin ilk 11 başlaması.
yarım saat mi??? şu haliyle anca 90+ da zaman geçirmek için oyuna girebilir!!Durumunu kabullenmesi lazım. Ben kendisinin yerinde olsam son yarım saat yorgun rakibe karşı oynamayı bizzat kendim tercih ederdim
İcardinin ilk 11 oynadığı her maç takım rezaletti düne özel değil.Mavra yı bırakın, elinizi vicdanınıza koyun ve dünkü kepaze oyunda tek sorumlu o muydu bi düşünün
Öyle takım olur ki oyunda seni beni bile kaldırır
Öyle takım olur ki ortalarında maradona gelse sırıtır
Tamam bitik bir halde, kabul.
Ama onu sıradan bir futbol neferi gibi telakki etmemek gerek, Galatasaray markası ve cemiyeti için Icardi misyoner faaliyetler şefi gibi iş görüyor ve toplumsal açıdan Galatasaray'a faydası daha bitmedi. Kitleleri etkisi altına alma ve harekete geçirme gücü hala devam ediyor.
Icardi için değil Galatasaray için bu evlilik bir müddet daha devam etmeli, ettirilmeye çalışılmalı. Kolayca kestirip atılmamalı. Diş macunu tüpü sonuna kadar sıkılıp kullanılmalı, bir gıdımı bile ziyan edilmemeli.
+eyüpspor maçıdadöküldüğümüz 2 maç var alanya ve kocaeli ikisinde de bu adam ilk 11!!
Bu da bir fikirdir saygı duyarım, ama baş sorumlu onu oynatan hocası bunu gözardı etmemek gerek. Her futbolcu oynamak ister ama karar verici hocadır. Hoca dizginleri çok gevşek tutuyor.İcardinin ilk 11 oynadığı her maç takım rezaletti düne özel değil.
Hiçbir şekilde devam etmemeli kolayca kestirilip atılmalı. Dün dünde kaldı
Aynı hata muslerada yapıldı. Takımın Avrupa’da katıldığı son 4-5 turnuvada patates olmasının en büyük nedeni musleradır. Bu kadar çılgın paraların harcandığı bir dönemde Galatasaray’ın kimsenin egosunu çekme lüksü yok.
Buna ancak no fucking way derim üstat
-Icardi, düzeni bozmak istemiyorum, kazanan takım oynayacak.
-Yok bende oynicam hemde 90 dk.
-Tmam.