- 12 Haziran 2015
- 35.910
- 31.557
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Batan gemiden atlayan kaptan mi olur abi
Sakın sözleşme uzatmayın sakın
Adíos amigo!![]()
Yaşattıklarin için teşekkürle
Her şey için teşekkürler![]()
Sözleşmesi uzatilmamali
Feramuzun kanlısıdır, bilmiyorum bu noktada hangisinden taraf olacaksin ustat.Yazdiklarini ertesi gun unutuyor musun yoksa?
EvetYazdiklarini ertesi gun unutuyor musun yoksa?
"Olacak zaten olacak. Bu memlekette insanı iftiralarla belli bir süre zanlı gibi şey yapıyorlar ama ne olacaksa olur. Bir şüphen olsa hiç böyle cesurca hareketler yapmazsın. Bu tehditler 15 ay önce de edildi. Hakkımda şikayet hattı kuruldu. Fenerbahçe'nin resmi hesabı gibi bir yer şikayet hattı kuruldu. Bu 15 ay önce oldu. İnsan oğlunun birbirine sahip çıkmama şeyi bu. 15-16 ay önce oldu. Erden'i seviyoruz, arkasındayız. Vallahi şöyle söyleyeyim, Mauro'dan başka destek çıkan yok. Herkes işin civası. Sonrasında Galatasaray'ın hakkını savunmak için konuştum. Korksam o gün korkardım. Gücün boyutunu bilmiyorum. Ben de yıllardır ticaretin içerisindeyim. Bugün daha da şey. Galatasaray ciddi bir koruma ama herhangi bir şüphem yok. Kişisel bir şey için Galatasaray'dan faydalanmak, insanın vicdanını sızlatacak şeyler."
Nie mi sevioz
Adam olduğu için
GS böyle adamların üstünün bi kaç ay kötü oynadı diye çizildiği bi yer değildir
Sn kaptanımıza doğru düzgün konuşulmalıdır
Bu arada Lincoln büyük topçu zayıf karakterdi.baba bırak ya 15 sene önce her şartta lincolncüydün
şimdi her şartta icardici oldun
nereden geliyor bu idmana çıkmayan topçu sevdan bubbaa
her şey yetenek mi yani biz de seviyorduk falan ama iyice boku çıktı bu işin kanımca
baba bırak ya 15 sene önce her şartta lincolncüydün
şimdi her şartta icardici oldun
nereden geliyor bu idmana çıkmayan topçu sevdan bubbaa
her şey yetenek mi yani biz de seviyorduk falan ama iyice boku çıktı bu işin kanımca