#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalar önce 3-5 kişinin söylediği şeylere herkes yavaş yavaş geliyor. O zaman da yok ağır sakatlık, yok bilmem ne, yok birkaç haftaya hazır olur, kolay değil hebele hübele yapılıyordu. Bu herifin ne olduğunu çözmek çok basit bir şeydi halbuki.
Oyuna sonradan girdiği bir maçta ıslıklanırsa şaşırmam mesela şu an. Millet fena doldu, özellikle Osi sakatlığı sonrası BAY'ı/Kutucu'yu filan forvette izleyince olası kötü performanslarında hedef tahtası bu olacak.
Bir de kaptan olacak. Takımın as forveti sakatlanmış, insan yalancıktan da olsa 2-3 gün erken gelir. Milli arada antrenman yapmadı ya, şaka gibi lan. Millet geçmişin hatrına hala susuyor da, hak ettiği şey ıslıklamadan başka bir şey değil. Allah bununla sözleşme uzattığımız günleri nasip etmesin inşallah.

Son düzenleme:
Batan gemiden atlayan kaptan mi olur abi
1763554223123.webp

Gereksiz romantizm yaratmada millet olarak üstümüze yok gerçekten. Herif standartların üzerinde kaliteli bir satrafor olduğu için yarım yamalak haliyle bile fark yaratı bu leş ligde. ama gözümüzde o kadar çok ilahlaştırdık ki adamı,o da kendisinde inanılmaz bir rahatlık yarattı, çalışmayı bırakıp mağazinel takılmaya başladı.

Devre arası genç forvet banko alınmalı. Bu 2? Yarı sozlesme uzatmiyorlsr diye olay çıkarabilir. Onlemlerimizi alalim

"Olacak zaten olacak. Bu memlekette insanı iftiralarla belli bir süre zanlı gibi şey yapıyorlar ama ne olacaksa olur. Bir şüphen olsa hiç böyle cesurca hareketler yapmazsın. Bu tehditler 15 ay önce de edildi. Hakkımda şikayet hattı kuruldu. Fenerbahçe'nin resmi hesabı gibi bir yer şikayet hattı kuruldu. Bu 15 ay önce oldu. İnsan oğlunun birbirine sahip çıkmama şeyi bu. 15-16 ay önce oldu. Erden'i seviyoruz, arkasındayız. Vallahi şöyle söyleyeyim, Mauro'dan başka destek çıkan yok. Herkes işin civası. Sonrasında Galatasaray'ın hakkını savunmak için konuştum. Korksam o gün korkardım. Gücün boyutunu bilmiyorum. Ben de yıllardır ticaretin içerisindeyim. Bugün daha da şey. Galatasaray ciddi bir koruma ama herhangi bir şüphem yok. Kişisel bir şey için Galatasaray'dan faydalanmak, insanın vicdanını sızlatacak şeyler."

Nie mi sevioz
Adam olduğu için
GS böyle adamların üstünün bi kaç ay kötü oynadı diye çizildiği bi yer değildir
Sn kaptanımıza doğru düzgün konuşulmalıdır

"Olacak zaten olacak. Bu memlekette insanı iftiralarla belli bir süre zanlı gibi şey yapıyorlar ama ne olacaksa olur. Bir şüphen olsa hiç böyle cesurca hareketler yapmazsın. Bu tehditler 15 ay önce de edildi. Hakkımda şikayet hattı kuruldu. Fenerbahçe'nin resmi hesabı gibi bir yer şikayet hattı kuruldu. Bu 15 ay önce oldu. İnsan oğlunun birbirine sahip çıkmama şeyi bu. 15-16 ay önce oldu. Erden'i seviyoruz, arkasındayız. Vallahi şöyle söyleyeyim, Mauro'dan başka destek çıkan yok. Herkes işin civası. Sonrasında Galatasaray'ın hakkını savunmak için konuştum. Korksam o gün korkardım. Gücün boyutunu bilmiyorum. Ben de yıllardır ticaretin içerisindeyim. Bugün daha da şey. Galatasaray ciddi bir koruma ama herhangi bir şüphem yok. Kişisel bir şey için Galatasaray'dan faydalanmak, insanın vicdanını sızlatacak şeyler."

Nie mi sevioz
Adam olduğu için
GS böyle adamların üstünün bi kaç ay kötü oynadı diye çizildiği bi yer değildir
Sn kaptanımıza doğru düzgün konuşulmalıdır

baba bırak ya 15 sene önce her şartta lincolncüydün

şimdi her şartta icardici oldun

nereden geliyor bu idmana çıkmayan topçu sevdan bubbaa

her şey yetenek mi yani biz de seviyorduk falan ama iyice boku çıktı bu işin kanımca

her şey yetenek mi yani biz de seviyorduk falan ama iyice boku çıktı bu işin kanımca
Bu arada Lincoln büyük topçu zayıf karakterdi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle uygun gördüm rtaş

Bağları kopmuş adama güvenip 3. forvet ( aslında 2.) almayan yonetimin ve teknik heyetin artik kabahati mi yoksa öngörüsüzlugu mü dersiniz bilemem ama onların hatası çok daha büyük.
Yoksa bu adamın fiziken rezil olduğu sakatlamadan önce de biliniyordu.

GB maçında 2 gol sallayınca buraya tekrar geleceğiz, görüşeceğiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt