#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal Lig maçında anında kaptanlık pazubandi 3 dakikalık icardiye geçiyor.Ama Avrupa maçında bu böyle olmadı vede Abdulkerimde kaldı.Sadece kendi ligimize özgü birseymi bu .Neden icardi alamadı pazubandi.

Tam yapacaktı, tepki filan görürüm diye yukarı kaldırdı ellerini. Net icardi sevinci yapacaktı bence
Boğa sevinci yapıyor diye biliyorum, boynuz yapıyor işte. Açıklaması da İspanya'daki takım arkadaşım ile yaptığım muhabbetten, boğa sevinci diyeydi maç sonu. TS'ye de attı bir önceki maç, orda da yapmıştı.

O an İcardi sevinci yapıp kudurtayım bunları diye anlık düşündü mü bilemiyorum, hiç dikkat etmedim.

Askin olayim, maskin olayim devresi bitti.

Adam kendine salmis ve antreman yapiyor sadece.

Gaziantepten Bayo bundan daha faydali olur

Normal Lig maçında anında kaptanlık pazubandi 3 dakikalık icardiye geçiyor.Ama Avrupa maçında bu böyle olmadı vede Abdulkerimde kaldı.Sadece kendi ligimize özgü birseymi bu .Neden icardi alamadı pazubandi.

Bundan çok daha büyük dertlerimiz var şu anda usta

Onun farkındayız da buda bir anekdot idi dune dair.Haksizmiyim.Ligimizde anında pazubandi kapıyor ama dün kapamadi?
Dertlerimize dair bugün bayağı paylaşım yaptım.O konularada göz gezdirebilirsin.

Valla ben hiç farkına bile varmadım ama bu saatten sonra bir daha takmaması dileğiyle ne diyim artık. Ondan daha çok hak eden oyuncularımız var.

2 ay önce daha istekli , daha arzulu idi. Şu an tamamen kopmuş futboldan. Üst seviye futbol oynayamayacağını kabul etti sanırım, tamamen saldı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ay önce daha istekli , daha arzulu idi. Şu an tamamen kopmuş futboldan. Üst seviye futbol oynayamayacağını kabul etti sanırım, tamamen saldı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sadece bu değil... Yani bu da var ama Okan hoca sözleşme yenilemek istemedi bence. İcardi için de tamamen motivasyon bitti.

O denediği paslar neydi öyle yav? Bilardo topu misali Monaco'lu topçulardan dönüp durdu.

2000'lerden sonra takıma gelip efsane olup, gitme laaaan dedirterek takımdan giden oyuncu hatırlamıyorum. Bi şekilde işler hep buraya geliyor ya. Üzücü. Sneijder vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt