#9 Mauro Icardi (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anca kazandığımız maçlarda 4. Golü attıktan sonra çıkar konuşursun çakma kaptan

Bu kulübün başında bir başkan ve bir teknik direktör yok ki bunu kenara çekip sen hayırdır bu kilo nedir diyecek. Burası profesyonel futbol kulübü, real madrid de barcelona da bunları yapabilir misin ? Burada da yapamazsın kendine gel yada kendine kulüp bul diyecek bir babayiğit yok ki bu kulüpte.

O yüzden Gs avrupa da 8 maçta 1 galibiyet alır, o yüzden. Sen hangi profesyonel kulüpte gördün böyle bir rezillik ya sorarım size?

Real Madrid efsanesi ramos'u benzemayı performansları yetersiz görüldüğü ve yaşları geldiği için postaladı. Biz hangi kafayı yaşıyoruz allah aşkına, burası gönül eğlendirme yeri mi ?

Sözleşme uzatmak intihar olur, bize yaşattığı harika 2 sezonun hatırına bu sene gol rekorunu kırıp tadını kaçırmadan sezon sonu kulüp efsanesi olarak vedalaşmak gerekiyor

Dünden sonra sakinleşip yazıyorum. Sözleşme uzatmak gibi bir hata yapılmamalı. Çok güzel şeyler yaşattı biz de ona yaşattık güzel bir şekilde bitmeli. Şöyle düşünelim 2-0 öndeyiz hafta içi şampiyonlar ligi maçı var dakika 60-70de şu osimheni çıkaralım da dinlensin icardi oynar diyebiliyor muyuz rahat kafayla? Takımda 10 milyon alan yedek forvet varken ben neden forvet oynayabilen kanat arıyorum hala? Sözleşme uzatmaya izin verilmemeli. Dünkü pozisyon gibi forvet gol kaçırabilir osi de kaçırıyor ama icardi koşamıyor diye kaçırıyor. Gücü yok herifin patlayamıyor uzayamıyor ve bu düzelmeyecek ne yazık ki.

Küfür yemeden, nefret ettirmeden vedalaşalım

2 yıl önceden bugünleri hissetmiştim

Git artık sende

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolu birak ciddi diyorum. Daha rezil olma
Burada icardi toparlar, nankör olmayın diyenler vardı sezon başı

Şimdi anlıyorum ki bu yaşa kadar tamamen tesadüfi gelmişler

Durumları süzgeçten geçirip analiz edecek akıl yok hiçbirinde

Önlerine verileni tüketiyorlar sadece

Bitikliğinden dolayı topa hareketlenmekte geç kalması, rakiplere dan dun girmesi ve sarı görmesi, sonra da sırıtması... 2 maçtır aynı durum, oynasa her maç yaşarız bu durumu.

Vay benim kaptanım. Sonra gelsin diğer oyuncular bunu görünce motive olsun maça.

Ts maçı da ne göz boyamış en azından Antep maçını alır sandık.

Burada icardi toparlar, nankör olmayın diyenler vardı sezon başı

Şimdi anlıyorum ki bu yaşa kadar tamamen tesadüfi gelmişler

Durumları süzgeçten geçirip analiz edecek akıl yok hiçbirinde

Önlerine verileni tüketiyorlar sadece
Ben Sneijder'in son senesinde gitmeli dedim. Belli adam bırakmıştı. Sahada görüyordum onu. 1-2 sene içinde göbekli dayı oldu zaten

Bu ondan daha beter halde ziplayamiyor bile

1765720037864-webp.309498

20250515_190941-webp.286109

5 yıl daha kalsın. Biraz da Gs'li yaptığı çocukları çıldırtsın.

atamadığı günler geldiğine göre icardi defteri kapanır artık, olması gereken de o

bu halde bile birkaç tane atıp sezon yarısına kadar getirdi yine kendini, ben bu kadarını da beklemiyordum

Dün 13 şutta sadece 3 isabet sağlayabildik, bunların üçü de duran toptan geldi zaten. Barış 'ın kullandığı kornerde Abdülkerim 'in kafa vuruşu, golde Kazımcan 'ın uzun taçı sonrası Barış 'ın vuruşu ve yine Barış 'ın kornerinde Lemina 'nın kafa vuruşu

Dün İcardi toplam 5 şutta 0 isabet yakaladı, tamam bu saatten sonra İcardi 20 tane ikili mücadeleye girsin, 5 tane hava topu indirsin, 9 tane dribling yapsın diye beklentilerim yok ama en azından kendine gelen 5 fırsatta en azından 1 tanesini de başarılı sonuçlandırsın

Dün rakip forvet Bayo bile en azından yakaladığı 3 fırsattan 1 tanesinde golü çıkarmayı başardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt