#9 Mauro Icardi (K)

Osuruktan hbrlerin ucundan tutup osruğu doğalgaz hattıymış gibi göstermeye çalışmak nafile

Kaptanımız yüreğimize ve sahaya imzasını atmıştır bile

Gerisi traşşşş

Osuruktan hbrlerin ucundan tutup osruğu doğalgaz hattıymış gibi göstermeye çalışmak nafile

Kaptanımız yüreğimize ve sahaya imzasını atmıştır bile

Gerisi traşşşş
kimsenin parası gsde kalmaz ne kadar haketmesede ödeyecegiz ihtar falan ayıp etmiş

Ne yapıyon?
ek antrenman falan yapıyon mu özel hoca tuttun mu kaç kilo verdin önümüzdeki maçlara hazırsın değil mi koçum

Komik olan imaj hakkini sponsorlar ödüyor ya hani. Kulübe niye cekilecekmis. Bos yapmayi keselim

Komik olan imaj hakkini sponsorlar ödüyor ya hani. Kulübe niye cekilecekmis. Bos yapmayi keselim
imaj hakkını bize verdiyse biz ödüyoruz dostum

maaşının bi kısmını ödeyen sponsorda bizim üzerimizden veriyordur

kerem gibi sirketten göstermemişizdir

Eğer parası ödenmediyse ihtar da çekebilir bu arada ben bir problem görmüyorum.

ihtarda sorun yok ki ztn paramı ödemeği unutmayın gibi bişey

geçen kereme rem yazdım saniyesinde editlendi bi de arada ihtar fln veriyolar. demek kendilerine 4 milyon euro borçlanılsa neler yapıcaklar

dostum icardinin haberi olmadan bunu yapmaz

avukat dostum @Targutay Sabancı ya soralım

İhtar olayından haberi olmadığı iddiası komik gelse de kanıtlanmadığı için haberi var diyemem kimsenin günahını alamam. Ancak haberi varsa da yoksa da derhal sözleşmesi feshedilmeli. Performans ve camiaya karşı tavırları sebebiyle kulüple ilişiği kesilmelidir

İhtar olayından haberi olmadığı iddiası komik gelse de kanıtlanmadığı için haberi var diyemem kimsenin günahını alamam. Ancak haberi varsa da yoksa da derhal sözleşmesi feshedilmeli. Performans ve camiaya karşı tavırları sebebiyle kulüple ilişiği kesilmelidir
en dogru yorum olmuş

sözleşmesi fesh edilmeli

Geri
Üst Alt