Taner Derelioğlu
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.967
- 1.341
- 698
Göztepe maçında ilk 18 de bile olmayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kral tzon da het tirik yapinca
bakalim neler postlayacaksiniz
okuyacagiz
Ctesi hepsini soyunma odasında topçuları tokatlayan td gibi sıraya dizip şamarlayalım heis

Hayır, bir oyun planımız olmadığı için Osimhen olmayınca kötü oynuyoruz, çünkü Osimhen'in bireysel yaptıkları bazı eksiklerimizi kapatıyor. Üstüne bugün tüm oyuncular rezalet oynadı, malumun ilanı.
İcardi zaten çok kötüde o zaman ya sistemi değiştir yanına birini at adama alan aç, ya İcardiyi oynatma yada başka çözüm bul. Gelip adama söylenmeniz komik oluyor.Topla buluşma 11
Muhtemelen top toplayıcı çocuk bundan daha çok topla buluşmuştur
Rakibin forveti 34 kez buluşmuş
Savunmuyorum ki, hem fikirim Icardi kötüydü diyorum. Sadece Icardi cımbızlanıp günah keçisi seçilmesin diyorum. Bugün Icardi'nin yerine Onuachu olsaydı bence bu futbolla yine kazanamazdık. Bir iki hava topu alırdı, kafa vururdu belki fazladan. Neyse, farklı bakıyoruz olaylara. Eğer siz Galatasaray Icardi yüzünden böyle oynadı ve puan kaybettik diyorsanız, birşey diyemem.yav bu adam herhangi bi futbolcu kadar koşamıyor neyini savunuyorsun
10 kişi oynatıyor
forvet olarak yapması gerekenlerin hangisini yaptı
tamam biz top getiremedik icardi geri mi geldi press mi yaptı ayagında top mu tuttu kafa mı vurdu
son dk pozisyonda topa bile zıplayamadı
Desteğimi kestim.
Tamam Cengiz. Icardi yüzünden bugün rezil top oynadı Galatasaray, Icardi yüzünden puan kaybettik. Derhal sezon sonuna kadar Icardi kadro dışı bırakılmalı. Bunu yapmayan yönetim istifa etmeli, Göztepe maçında Icardi oynar ise Okan buruk ile de yollar ayrılmalı.Oyun planımız olsa İcardi 3 atardı, kafa topu alırdı, duvar olurdu, ikili mücadeleye girerdi, toptan kaçmazdı. Hep oyun planımız yok diye tabi bunlar.
Orta açıyoruz Yunus kafa vurmaya çalışıyor İcardi arkada izliyor.
icardi niye günah kecisi osimhenin sakatlıgı belliyken 14 gün izine gidip burda calıssa kimse tek laf etmezdiSavunmuyorum ki, hem fikirim Icardi kötüydü diyorum. Sadece Icardi cımbızlanıp günah keçisi seçilmesin diyorum. Bugün Icardi'nin yerine Onuachu olsaydı bence bu futbolla yine kazanamazdık. Bir iki hava topu alırdı, kafa vururdu belki fazladan. Neyse, farklı bakıyoruz olaylara. Eğer siz Galatasaray Icardi yüzünden böyle oynadı ve puan kaybettik diyorsanız, birşey diyemem.
Icardi’nin sıçtığı her maç şundan çıkalım.Olm kotu motu falanda , bu mac herkes muthis zorladi da maci icardi sarmis gibi de konusmayin yav.
2 top oynamadik, defans rezaletti...ezberden tek sorumlu icardiymis gibi salliyorsunuz.
14 gün boyunca çalışsa düzelecek miydi? Bu kadar basit mi bu iş?icardi niye günah kecisi osimhenin sakatlıgı belliyken 14 gün izine gidip burda calıssa kimse tek laf etmezdi
yendigimiz mactan sonra sevinmeye cıkmayan
yedek oldugu maclarda devre arası ısınmayan
oyuna girmesi gerektiginde zorla giren bi adam bu
durduk yere kimse icardiye kinlenmedi