#9 Mauro Icardi

Olm kotu motu falanda , bu mac herkes muthis zorladi da maci icardi sarmis gibi de konusmayin yav.

2 top oynamadik, defans rezaletti...ezberden tek sorumlu icardiymis gibi salliyorsunuz.

Topla buluşma 11
Muhtemelen top toplayıcı çocuk bundan daha çok topla buluşmuştur
Rakibin forveti 34 kez buluşmuş

Hayır, bir oyun planımız olmadığı için Osimhen olmayınca kötü oynuyoruz, çünkü Osimhen'in bireysel yaptıkları bazı eksiklerimizi kapatıyor. Üstüne bugün tüm oyuncular rezalet oynadı, malumun ilanı.

Oyun planımız olsa İcardi 3 atardı, kafa topu alırdı, duvar olurdu, ikili mücadeleye girerdi, toptan kaçmazdı. Hep oyun planımız yok diye tabi bunlar.

Orta açıyoruz Yunus kafa vurmaya çalışıyor İcardi arkada izliyor.

Galatasaray'da başkan olsa yönetim olsa yarın alacağını verir sözleşmeyi fesheder. Zaten kalmış şunun şurasında 40-45 günü, halen oynasın oynamasın lafına gerek yok, oyuna girme ihtimalinin dahi önüne geçeceksin.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyanın en iyi 4-5 forvetinden biri Osimhen, onun yaptıklarını İcardiden beklemek daha saçma değil mi Osimhensiz başka bir oyun geliştirmek gerekmiyor mu? Çift forvetli bir sistem yaparsın gerekirse başka bişey denersin. Bizim random oyunumuz Osimhene uzun dikip pres yapıp hataya zorlamak zaten bunu İcardi yapamaz aga futboluda bilmeye gerek yok bunun için:red: İcardi zaten çok kötüde o zaman ya sistemi değiştir yanına birini at adama alan aç, ya İcardiyi oynatma yada başka çözüm bul. Gelip adama söylenmeniz komik oluyor.

40 yaşındaki dzeko sahtekarı it gibi oynuyor
bu kadar müsemmaha gösterirsen bir oyuncuya istediğini yapar tabi.bir kulübün anahtarını teslim etmediğimiz kaldı

Net söyliyorum sezon sonu gider, ve italya yapar ordada büyük ihtiimal yedek forvet olarak alinir ama ne hikmetse orda kesin bir rahat 10 kilo atar. Cünkü burda kilo atmak icin bir sebebi yok orda gururuna yediremz hemen atar.

Her şey Osimhen-İcardi nin birlikte oynadığı Totenham maçıyla başladı. Okan Buruk'un Osimhen-İcardi fantezisi bize hep zarar verdi.

yav bu adam herhangi bi futbolcu kadar koşamıyor neyini savunuyorsun

10 kişi oynatıyor

forvet olarak yapması gerekenlerin hangisini yaptı

tamam biz top getiremedik icardi geri mi geldi press mi yaptı ayagında top mu tuttu kafa mı vurdu

son dk pozisyonda topa bile zıplayamadı
Savunmuyorum ki, hem fikirim Icardi kötüydü diyorum. Sadece Icardi cımbızlanıp günah keçisi seçilmesin diyorum. Bugün Icardi'nin yerine Onuachu olsaydı bence bu futbolla yine kazanamazdık. Bir iki hava topu alırdı, kafa vururdu belki fazladan. Neyse, farklı bakıyoruz olaylara. Eğer siz Galatasaray Icardi yüzünden böyle oynadı ve puan kaybettik diyorsanız, birşey diyemem.

Oyun planımız olsa İcardi 3 atardı, kafa topu alırdı, duvar olurdu, ikili mücadeleye girerdi, toptan kaçmazdı. Hep oyun planımız yok diye tabi bunlar.

Orta açıyoruz Yunus kafa vurmaya çalışıyor İcardi arkada izliyor.
Tamam Cengiz. Icardi yüzünden bugün rezil top oynadı Galatasaray, Icardi yüzünden puan kaybettik. Derhal sezon sonuna kadar Icardi kadro dışı bırakılmalı. Bunu yapmayan yönetim istifa etmeli, Göztepe maçında Icardi oynar ise Okan buruk ile de yollar ayrılmalı.

Savunmuyorum ki, hem fikirim Icardi kötüydü diyorum. Sadece Icardi cımbızlanıp günah keçisi seçilmesin diyorum. Bugün Icardi'nin yerine Onuachu olsaydı bence bu futbolla yine kazanamazdık. Bir iki hava topu alırdı, kafa vururdu belki fazladan. Neyse, farklı bakıyoruz olaylara. Eğer siz Galatasaray Icardi yüzünden böyle oynadı ve puan kaybettik diyorsanız, birşey diyemem.
icardi niye günah kecisi osimhenin sakatlıgı belliyken 14 gün izine gidip burda calıssa kimse tek laf etmezdi

yendigimiz mactan sonra sevinmeye cıkmayan

yedek oldugu maclarda devre arası ısınmayan

oyuna girmesi gerektiginde zorla giren bi adam bu

durduk yere kimse icardiye kinlenmedi

Olm kotu motu falanda , bu mac herkes muthis zorladi da maci icardi sarmis gibi de konusmayin yav.

2 top oynamadik, defans rezaletti...ezberden tek sorumlu icardiymis gibi salliyorsunuz.
Icardi’nin sıçtığı her maç şundan çıkalım.

Hep aynı bahanelerle normalleştiriliyor.

Sahada yürüyecek hali bile yok, bir boka yaradığı da yok.

Belki kendini göstermek icin cabalar diyordum ama o bile yoktu.

Artik oynama hakkini kaybetti. Zaten sözlesme uzatilmayacakti o yüzden kaybedecek hic birsey kalmadi. Otursun kenarda.

icardi niye günah kecisi osimhenin sakatlıgı belliyken 14 gün izine gidip burda calıssa kimse tek laf etmezdi

yendigimiz mactan sonra sevinmeye cıkmayan

yedek oldugu maclarda devre arası ısınmayan

oyuna girmesi gerektiginde zorla giren bi adam bu

durduk yere kimse icardiye kinlenmedi
14 gün boyunca çalışsa düzelecek miydi? Bu kadar basit mi bu iş?
Geçen sene bitti bu iş o sakatlıktan sonra bitti kendine iyi bakmadi futbolu bıraktı futbolu bıraktıktan sonra eskisi gibi olamazsın

Geri
Üst Alt