Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.015
- 25.355
- 3.033
Evet. Rezil oynamamızda İcardi baş sorumludur ben bunu diyorum. Bir olur, iki olur, üç olur daha kaç olacak bunu görmemiz için.Tamam Cengiz. Icardi yüzünden bugün rezil top oynadı Galatasaray, Icardi yüzünden puan kaybettik. Derhal sezon sonuna kadar Icardi kadro dışı bırakılmalı. Bunu yapmayan yönetim istifa etmeli, Göztepe maçında Icardi oynar ise Okan buruk ile de yollar ayrılmalı.
Bir forvetin yapması gereken hiç bir şeyi yapamıyorsa ve fiziken veteran hale geldiyse, takım zaten hücumda istediğin oyun planını yapmaya çalışsa da yapamaz.
Bu adam o kaptanlık pazubandını kolunda düşünce düzeltsin diye takmıyor, o da ayrı konu. Böyle maçlarda hocalar bile bazen takımı yukarı taşımada etkisiz kalabilir, takım kaptanları devreye girer, takımı hazırlar, şampiyonluk haftalarında takımda birliği sağlar.
İcardi de bunların hiç biri yok. Cuma gelecek derken maça 2 gün kala gelip 1 antrenman ile maça çıkıyor, ona bu imtiyaz sağlanınca Lemina'dan tut, Torreira'ya herkese imtiyaz sağlanıyor. İmam-cemaat durumu ortaya çıkıyor.
Kötü oynamak başka, takım için savaşmamak başka.