#9 Mauro Icardi

Tamam Cengiz. Icardi yüzünden bugün rezil top oynadı Galatasaray, Icardi yüzünden puan kaybettik. Derhal sezon sonuna kadar Icardi kadro dışı bırakılmalı. Bunu yapmayan yönetim istifa etmeli, Göztepe maçında Icardi oynar ise Okan buruk ile de yollar ayrılmalı.
Evet. Rezil oynamamızda İcardi baş sorumludur ben bunu diyorum. Bir olur, iki olur, üç olur daha kaç olacak bunu görmemiz için.

Bir forvetin yapması gereken hiç bir şeyi yapamıyorsa ve fiziken veteran hale geldiyse, takım zaten hücumda istediğin oyun planını yapmaya çalışsa da yapamaz.

Bu adam o kaptanlık pazubandını kolunda düşünce düzeltsin diye takmıyor, o da ayrı konu. Böyle maçlarda hocalar bile bazen takımı yukarı taşımada etkisiz kalabilir, takım kaptanları devreye girer, takımı hazırlar, şampiyonluk haftalarında takımda birliği sağlar.

İcardi de bunların hiç biri yok. Cuma gelecek derken maça 2 gün kala gelip 1 antrenman ile maça çıkıyor, ona bu imtiyaz sağlanınca Lemina'dan tut, Torreira'ya herkese imtiyaz sağlanıyor. İmam-cemaat durumu ortaya çıkıyor.

Kötü oynamak başka, takım için savaşmamak başka.

Adamın oynadığı maçlarda puan kaybedip duruyoruz ya, acaba bu maçlarda kötü olmamızda hiç mi etkisi yok

18 gün ara var 13 gününde tatil yapıyor, kime suç bulacağız

Valla yoruldum ya, şu adam olanların birinci sorumlusudur son iki puan kaybında
Ben hocayi ilk siraya yaziyorum, icardinin bokunu cikardigina da katilirim ama tek ona laf etmem acikcasi.

Kendisi cok ciddi bir nesli gs li yapti ,buyuk sükse kattı bize ,yaşattığı guzel seyler adına asla kufur etmek istemiyorum hoca da bundan sonra once takimi korumak adına icardiye sovdurmeden vedalasmaliyiz

Ya Recep asıl sen zıplatma. Sanki takım Barcelona gibi oynadı tek suçlu Icardi. Hadi gidin işinize bakın abi. Icardi kötüydü, evet ama herkes kötüydü. Illa birine kızacaksanız yürüyün gidin yönetime ve Okan Buruk'a kızın. Hayret birşey siniz harbiden. Icardi yüzünden maçı vermişiz gibi bir hava yaratmayın, sonraki maçları da kaybederiz.
Mehmet sana kötü haberim var. İcardi futbolu bırakmış ama sahanin icinde

Onuachu yanından bi top sürdü önüne açtı sadece izledi sana ilk defa ağız dolusu sövdüm 4 yılda

Bundan sonra iş dahada kötüye gidiyor.

Maçtan önce oynamalı demiştim evet oynayacak kimse kusurada bakmasın. Forvet aldırtmayan hoca ve yönetim versin hesabını

Futbolda dün yoktur "bugün" vardır 22/23 sezonundaki performansına şapka çıkarılır, 23/24 sakatlıktan sonraki performansı idare eder, 24/25'den itibaren ise Osimhen'in gölgesinde kalmış sönük bir yıldıza dönüştü.

Yönetimin en büyük hatası 1 tane yerli ya da yabancı forvet almamasıdır bu adama 22/23 sezonu gözün kapalı güvenirsin ama 25/26 sezonu yani bu sezon 1 dakika bile süre vermezsin.

Kocaelispor maçı bunun keyfine 10 numara koyduk
Konya maçı ihtiyaç duyduk yine ortada yok
Trabzon maçı gene ihtiyaç duyduk yine ortada yok

Ben artık niyetini de sorguluyorum ayrıca. Kupa maçında Ts'ye karşı bir tarafını yırttı, Eyüp maçında keza. Sözleşme için bir çaba gösterdi, sezon sonuna kalınca umudunu tamamen kesip kafada bizi bitirdi.

Kötü oynamak başka, savaşmamak başka.

Mehmet sana kötü haberim var. İcardi futbolu bırakmış ama sahanin icinde
Benim de sana kötü bir haberim var Doğukan. Şuan tek forvetin Icardi. Ya ona göre oyun planını yapacaksın kalan haftalarda, ya da forvetsiz oynayacaksın. Icardi nefretinden dolayı forvetsiz oynamayı tercih edersin sen büyük ihtimalle. Saygı duyarız.

Benim de sana kötü bir haberim var Doğukan. Şuan tek forvetin Icardi. Ya ona göre oyun planını yapacaksın kalan haftalarda, ya da forvetsiz oynayacaksın. Icardi nefretinden dolayı forvetsiz oynamayı tercih edersin sen büyük ihtimalle. Saygı duyarız.
icardiye göre oyun planı yapayım ben sana mıllı takım gibi forvetsiz

4 6 0

böylece icardi arjantine defolabilir

İcardiyi kimse istemezken ben istedim la burda. Sorunlu dedi herkeski evet sorunluydu ama bize golcü lazimdi o dönem

Bu herif belini donduremiyor daha. Topa bile vuramiyor. Bunun nefretle ilgisi yokki. Adam koca bir bosluk takimda

Bir pozisyon var Onuachunun önünü açtı. Gerekirse ileride Nhaga oynasın bu kardeşi keselim

Geri
Üst Alt