#9 Mauro Icardi

278581823_10166214562685147_7860924812695525210_n.webp
vefasızlık etmeyelim abi. İyi ayrılalım gariban adam. O sırada zampır zampır şampiyonluğu vermek üzere olan takımın taraftarı benim dolabım temsili

Bu yaşta bu zekayla futbolu bırakmak olmadı. Herkese ayıp ettin. Okan bile senin tribini 3 puanla ödemeyi göze aldı. Bnce hesap tamam. Forma istemeyen adam forma verilirse artık sorumlusu Okan hoca olur

Kötü bir vedaya dogru gidiyor is

Asiri rezil vaziyette, profesyonel düzeyde futbol falan oynayacak durumda degil

Kalan maclarda 1dk bile süre almamali

Şampiyonluk kesinleşene kadar oynamamalı yoksa sonunda evimizde taraftar dayanmayıp büyük tepki gösterebilir kendisine ve zamanında İnter taraftarıyla yaşadığı gerginliği yaşayabilir.
Güzel ayrılık olsun sezon sonu demiştim hep ama bu gidişle olmayacak gibi.
Sevdiğim için ve özellikle çok önemli olan ilk Şampiyonlukta en büyük katkısı olduğu için ve gerçekten çok sayıda çocukları Galatasaraylı yaptığı için o günleri görmek istemiyorum.

göztepe maçına barış başlasın. kocaeli maçında icardi'ye son şans verilsin, içerde kocaeli'ye karşı da fark yaratamayacaksa 30. dakikada alalım sene sonuna kadar da bi daha oynamasın.

Turcan ağabey :kırmızıkalp:

göztepe maçına barış başlasın. kocaeli maçında icardi'ye son şans verilsin, içerde kocaeli'ye karşı da fark yaratamayacaksa 30. dakikada alalım sene sonuna kadar da bi daha oynamasın.
Ya bırak hocam ne şansı daha

ayağına top geldi de gitti leminaya isabet ettirdi onu da

Hala kadro disi birakilmadi mi su herif. Su adami 1 dakika daha oynatan adam hoca moca degildir bu kadar net.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sezon oynama iyi vedalasalim

Adamın ne kendine ne mesleğine saygısı var.

Temmuz ayında başladı antrenmanlara 9 ay geçmiş hala form durumu konuşuluyor geçin abi

Yok kızlarını görmüş gelmiş moralliymiş falan filanmış gitsin Arjantin’de oynasın topunu bakalım 10 milyon alabilecek mi

Avrupa da takımlar profesyonel yönetiliyor.
İşi biten oyuncunun adına, namına bakmıyorlar. Hem maaş yükünden kurtuluyorlar, dibine kadar sıyırıp yaş kemale ermeden yolluyorlar. Hem de güzel vedalaşıyorlar.

De Bruyne, Lewandowski, Modric, İniesta, Suarez, Alba, Piqe, Casillas, Müller, Ribery, Benzema ve daha niceleri.

Romantizme gerek yok. Bellibir yaşa geldi mi hadi birader sen yoluna ben yoluma. Kazandırdıkların için teşekkürler. Maddi manevi biz de sana verdik.

Biz napıyoruz? Bir iki yıl başarılı olanı sanki ömür boyu aynı performansı verecekmiş gibi besliyoruz.

İcardi bize vereceğini verdi. Alacağını aldı. Sene başında yol verilmeliydi.

Geri
Üst Alt