#9 Mauro Icardi

Göztepe maçında dk 75-80 skor 1-1

Evet o zaman girsin

Ama bunun haricinde artık oynamamalı değil mi? Çok bariz belli en nihayetinde

Bu senaryoda kaybederiz renktaş. Oyuna girebileceği tek an 3-0 önde olduğumuz maçta son 5 dk oyuna girmesi. Bitmiş ve maçı tamamen bırakmış rakibe karşı beleş bir gol atabilir bu kadar.

Maalesef vefat etmiş, sahada kadavra olarak boy göstermektedir

Oyunu, skoru, hatta kulübü sallamadığı o kadar açık ki. Efsane dedik, bu kadar batırılır her şey. Bir de kontrat bekliyor paşam. Yav o kadar tesis, imkân, diyetisyen, şef, bir zahmet eri tığ gibi ol la! Yemiş yemiş yatmış yav

Oyunu, skoru, hatta kulübü sallamadığı o kadar açık ki. Efsane dedik, bu kadar batırılır her şey. Bir de kontrat bekliyor paşam. Yav o kadar tesis, imkân, diyetisyen, şef, bir zahmet eri tığ gibi ol la! Yemiş yemiş yatmış yav

Geldiği noktanın kiloyla bir ilgisi yok maalesef. Antrenmansızlıkla ilgisi var. İcardi şu an 60 kilo olsa yine böyle oynar. Zira geçen sene sakatlık öncesi sezon başında İcardi -hatırlamayanlar fotolara bakabilir- zargana gibiydi.

Tam tamına 2 senedir üst seviye antrenman yapmayıp üstüne çapraz bağ kopardıktan sonra fiilen bu seviyelerdeki futbolculuğu sona erdi.

Eğer çok iyi bir profesyonel olsaydı hala kendisine güvenebileceğimiz bir hamle oyuncusu olmaya devam ederdi.

Şu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyor :asd: öyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.
Krala top gelmiyor ❌
Kralın vurduğu toplar kaleye gelmiyor ✅

Galatasaray'a saygı duymayan adama ben hiç saygı duymam
En sonunda Sedat. Bu herif bir gram saygı duymuyor bize. Ne yapsam beni savunacaklar diyor. Her türlü 11 de oynarım diyor. 90 dakika oyundan cikmam hoca beni oyundan alamaz diyor adamda oyle bir rahatlık var

Kafasına göre tatil yapmayacağı kesin

Futbolu bırakırsa şaşırmam çünkü zaten şu an futbolu bırakmış gibi.

Şu an konferans liginde oynayan bir takıma deseler ki Mauro Icardi size geliyor, bonservis falan yok maaşı da sadece 500 bin euro; son birkaç maçını izleyen hiçbir konferans ligi takımı kendisini almaz.

Şu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyor :asd: öyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.
Defalarca yazdım. Artık hareket kabiliyeti de yok. Değişik bir şey oldu. Yani şu yönetimin ve teknik heyetin yatacak yeri yok.

Ben de saha ixinde maçizlemek isterim. Biletler ne kadar acep recep

Herşeyi zamanında bitirmek lazım

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bin kere dedik bu takımda şut çekmeyi bilen adam yok. Sonlara doğru bi pozisyonda yunus yay üzerinde boştaki adamlara çıkaracağına topu şut çekti ve her zamanki gibi tsli bi oyuncuya çarptı top, millet orda yunusa yükseldi nasıl topu boştaki elemanlara çıkarmazsın diye, lan o topu yaya doğru çıkarsa yaydaki adam sıçacak içine çekeceği şutla sonuç değişmeyecek, neden çünkü topa vurmayı bilen tek 1 adam bile yok.

2 sene önceki şampiyonlukta mesela ziyech uzaktan şutlarla kaç maç çözdü, hiç de sevmem narkotiği ama o takımdan çıkar ziyech’i şampiyon falan olamazdık.

Sene başında sane yerine asensio alınsaydı şuan şampiyonluk yarışı çoktan bittiydi.

Kitlenen maçlar en iyi uzaktan etkili şutlarla çözülür, bizde sadece icardi değil kimse şut çekmeyi bilmiyor, vuruşlarda güç de yok isabet de yok tam bir rezillik

Son düzenleme:
USG maçını da unutmayın, o maçta da 11 çıktı ve gol atamayıp yenildik.

Takımın yarısı takık değilse bişey bilmiyorum. Performanslara da yansıyor bu. Şarkılar şiirler yazılsın herife sen de kıçını yırttığınla kal. Takım osimhene mecburen itaat ediyordu. Osimhen yeri geliyor 90 metre geriye koşuyordu. Tam bir Kaptan olacak adam.

Geri
Üst Alt