Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.241
- 58.368
- 3.383
Göztepeye ilk devre atmıştı yine atacaktır
11 başlamalı
11 başlamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göztepe maçında dk 75-80 skor 1-1
Evet o zaman girsin
Ama bunun haricinde artık oynamamalı değil mi? Çok bariz belli en nihayetinde
Oyunu, skoru, hatta kulübü sallamadığı o kadar açık ki. Efsane dedik, bu kadar batırılır her şey. Bir de kontrat bekliyor paşam. Yav o kadar tesis, imkân, diyetisyen, şef, bir zahmet eri tığ gibi ol la! Yemiş yemiş yatmış yav
Krala top gelmiyorŞu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyoröyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.
Bu koşamıyor diye önde baskıya Yunus gidiyor. 2-3 yer birden boşalıyor. Takımdaki diğer işleyen parçaları da bozuyor rezil herif
Hicbir temas yok. Kız takımı olsa daha temaslı olur
En sonunda Sedat. Bu herif bir gram saygı duymuyor bize. Ne yapsam beni savunacaklar diyor. Her türlü 11 de oynarım diyor. 90 dakika oyundan cikmam hoca beni oyundan alamaz diyor adamda oyle bir rahatlık varGalatasaray'a saygı duymayan adama ben hiç saygı duymam
Kafasına göre tatil yapmayacağı kesinSezon sonu bizden ayrildiktan sonra cidden merak ediyorum yeni takimi kim olacak ve en önemlisi orda tekrar eski fit haline dönecekmi
Sezon sonu bizden ayrildiktan sonra cidden merak ediyorum yeni takimi kim olacak ve en önemlisi orda tekrar eski fit haline dönecekmi
Kafasına göre tatil yapmayacağı kesin
Defalarca yazdım. Artık hareket kabiliyeti de yok. Değişik bir şey oldu. Yani şu yönetimin ve teknik heyetin yatacak yeri yok.Şu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyoröyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.
Şu pozisyonda şutumsusuna izlerken gülmeden edemedim. Profesyonel bir sporcusun tam cepheden kaleye bakiyorsun ve etrafinda kimse yok. Top gelişine falan da gelmiyor pas olarak sana indiriyorlar ayagına herifin çektiği şuta bak vucut bacaklarini kaldıramadigindan topa zorla dokunuyoröyle de bir bal ki lemina iceri soksa bir şey yapmıs olacak sozde.