#9 Mauro Icardi

22/23 sezonu oynadığı futbolla gönülleri fethetti, Galatasaray 100 yılını başlattı ama artık ayrılık vakti vedaları zamanında yapmayı bilmek lazım şimdiden yolu açık olsun şampiyonluk kutlamalarında güzel bir veda organizasyonu yapılmalı.

Icardi ile şampiyon olduğumuz iki sezon oynadığımız oyun, Osimhenli oyundan 5 kat daha iyiydi. Burada Osimhen’e suç bulmuyorum. Çünkü uzun top denen saçmalığa geçtiğimizden bu yana güzel futbolu unuttuk

Icardi ile şampiyon olduğumuz iki sezon oynadığımız oyun, Osimhenli oyundan 5 kat daha iyiydi. Burada Osimhen’e suç bulmuyorum. Çünkü uzun top denen saçmalığa geçtiğimizden bu yana güzel futbolu unuttuk

Renktaş uzun top yaptığımız nereden çıktı keşke yapsak. Geride mıymıy oyalanıp kaptırıyoruz. Geride boşboş 10 pas yapıp çıkmaya çalışıp sonunda ya uzun vuruyoruz yada kaptırıyoruz. Bunun adı uzun pas oyunu değil. Uzun oynasak alacak oyuncularımız var yada rakip hata yapar iyi karşılayamaz. Karşımızda kusursuz rakip varmış gibi kısa pasla ve yavaş çıkmaya çalışıyoruz. Rakibi eksik ve hazırlıksız yakalayamıyoruz. Kontraya bile çıkamıyoruz.

HHtr4laWwAE7UzI

Galatasaray YK Üyesi Bora Bahçetepe: "Nereye gidersek gidelim, Icardi sevgisi inanılmaz boyutta. En az 6-7 Icardi tişörtüm var. Ben isterim Icardi kalsın. Bu benim konum değil; bu Okan Buruk'un konusu, başkanımızın konusu."

güzel bir veda olsun
GS 1-0 ANT
dakika 90+4 Gol Mauro Emanuel Icardi Rivero

Fazla romantik olmağa gerek yok. Guzel hatirlayacaz, kalan kariyerinde basarilar dileriz. Öyle 94de icardinin goluyle antalya galibiyeti istemek de akil kari degil. Icardi kral olacak diye insanlarin hayatiyla oynamayalim

Bu adamin bize yarattığı katkısı cok daha sonra anlayacaz, parklarda kucuk çocuklar görüyorum hala hepsi icardi sevinci yapiyor anaokul ilkokul eniklerini bile gs li yapti tek basina ama kendiside farkında mutlu ayrılmak lazim

kemençen, bağlamam ve gönüllerimiz kırıktır
her tatlı sevişmenin sonu bir ayrılıktır…

bu ayrılık çağının hicranını bir düşün,
beni hala yakıyor tadı en son öpüşün..

Geri
Üst Alt