#9 Mauro Icardi

Bizdeyken takintinin babasini yapiyordun hatirlatim
Kerem icardiyi icardi gibi gösteren adamdı dostum bence minnet duymalısın.. icardici olsam kereme saygı duyardım allahtan degilim

gsmizden gittikten sonra alakamız bitmiştir takıntımız yoktur

fbye gittigi icinde nefretimiz mevcut

Kerem icardiyi icardi gibi gösteren adamdı dostum bence minnet duymalısın.. icardici olsam kereme saygı duyardım allahtan degilim

gsmizden gittikten sonra alakamız bitmiştir takıntımız yoktur

fbye gittigi icinde nefretimiz mevcut
Keremi topcu olarak gösteren Adam Icardiydi. Zaten karakteri ve lesligi ortada

Yerine gelecek gereksiz kim bilir kaç oyuncu alacağız ne kadar para dökeceğiz belli değil kaptan kalmalı

Kendisini çok severim ama her güzel filmin bir sonu olmalı. Bence tadında bırakmak lazım. Aksi takdirde maalesef, özellikle işler iyi gitmezse, büyük sıkıntı çıkacaktır. Taraftar nezdinde kredisi tükenmiştir. Zaten bu sezon yuhalanmadıysa, bu Icardi olduğu ve büyük krediye sahip olduğu içindir. Yoksa ismi Eren Derdiyok falan olsaydı, çoktan küfürler havada uçuşurdu.
Osimhen varken bizim yedek forvetimiz Icardi olmamalı. Daha genç, daha dinamik, kendini Osimhen’den üstün gören değil de kendisini onun talebesi olarak gören birisi lazım.

Hiç kimse kral ile böyle kucaklaşmamızı engelleyemez :

17798 (24).webp

Normalde 1 sezon daha kalmasını isterim.

Zira dünyada bu kadar bitirici santrafor kıtlığı varken, dünyadaki en iyilerinden birini göndermek normalde aptallık. Ancak taraftar huysuzlandı bir kere, ilk kaçıracağı golde homurdanmalar başlayacaktır. Dolayısıyla gitmesi hayırlı olur. Kırıp dökmeden vedalaşmış oluruz.

Artık veririz 15-20 birine 2. Forvet diye bol bol gol kaçırmasını izleriz ama atlet diye övünürüz. Zira o konuda da dünyanın en iyilerinden biri bizde ve kaçırdıklar, ofsayttan kaçamamasıyla bazen nasıl delirttiği ortada. 100 milyonluk bu tip santrafor böyleyse varın 15-20’liği siz düşünün.

İcardi giderse bir tane genç alalım diye sidiki çekerler başlığı altında en az 1 yıl bonservisini ve maaşını konuşuruz

Demek ki Icardi kalıyor. İyi bari.

Gider mi kalır mı bilmiyorum, ben güzel bir şekilde vedalaşılması taraftarıyım ama çok hüzünleneceğimizden %100 eminim 😭

Geri
Üst Alt