#9 Mauro Icardi

Mauro Icardi: "Teşekkürler Galatasaray. Beni bu hikâyenin bir parçası yaptığın için teşekkürler. Bana sevildiğimi, saygı gördüğümü ve unutulmaz olduğumu hissettirdiğin için teşekkürler.

Belki bir gün ışıklar söner, maçlar biter ve zaman geçer. Ama bazı aşklar vedayı bilmez..."

Icardi'nin sevilen figür olması elbet pozitif ayrımcılık yaptırıyordur da bu tip bir çıkarım yapmayı abartı buluyorum ben zaten. Dursun Özbek de Okan Buruk da sezon boyu bir tomar dayak yiyor tercihleri yüzünden. Icardi'nin mutluluğu o kadar da umurlarında olmaz yani.
Icardi'nin mutluluğu değil ki olay. Dursun Icardi'yi gönderen adam olmak istemiyor. Okan da genel olarak değişiklikleri yedek oyuncuları küstürmemek için yaptığı için oyuna alıp duruyor. Sadece Icardi de değil ayrıca Kaan, İlkay, Demirbay, Şuayip'i falan da oyunda hiç ihtiyacımız anlarda sokup durdu.

Icardi'nin mutluluğu değil ki olay. Dursun Icardi'yi gönderen adam olmak istemiyor. Okan da genel olarak değişiklikleri yedek oyuncuları küstürmemek için yaptığı için oyuna alıp duruyor. Sadece Icardi de değil ayrıca Kaan, İlkay, Demirbay, Şuayip'i falan da oyunda hiç ihtiyacımız anlarda sokup durdu.
Dursun ilk döneminde o kadar başarısızken,taraftar nezdinde nefret ediliyorken Sneydırı göndermiş adam yaw

Şimdi 4 sene üst üste şampiyon olan başkan apoletiyle Icardiyi mi gönderemeyecek yapma sen de

Son düzenleme:
Dursun ilk döneminde o kadar başarısızken,taraftar nezdinde nefret ediliyorken Sneydırı kovmuş adam yaw

Şimdi 4 sene üst üste şampiyon olan başkan apoletiyle Icardiyi mi kovamayacak yapma sen de
Sneijder'i Tudor kovdu. Kendisini sewmesem de koşmayan adamı hiç tutmazdı. Dursun'a kalsa ellemezdi.

Dursun Özbek kısmını bilemiyorum da Okan Buruk için söylediğin hocanın eleştirilmesi gereken bir yönü. İş olsun diye değişiklik yaptığı maçlar var öyle. Öyle ters zamanlarda yapıyor ki hem oyuncular hem kendisi okkanın altına gidiyor bir de.

Isınmaya Tanju ile birlikte çıkarlardı Ankaradaki maça saat 11.00 da.İnanılmaz mutlu olurduk .Offf.
İlk okul 4. Sınıfta hafta sonu sabah Florya'da kulübün basketbol okuluna giderdim. Prekazi sabah herkesten önce gelip çalışmaya başlamış olurdu. İcardi beyimiz ancak keyfi gelirse.

Güzel ayrılmalıyız falan diyoruz da o mesajı görünce bi kötü oldum. Gitsin diyen de kalsın diyen de kimse icardi’nin ayrılığına hazır değil bence

Dursun Özbek kısmını bilemiyorum da Okan Buruk için söylediğin hocanın eleştirilmesi gereken bir yönü. İş olsun diye değişiklik yaptığı maçlar var öyle. Öyle ters zamanlarda yapıyor ki hem oyuncular hem kendisi okkanın altına gidiyor bir de.

Sen ve birkaç kişi hariç tüm icardicileri engelledim hocam

yav sakin... adam gidiyor işte... kraldi'yi şanlı tarihimiz kısmına alalım (böyle yazınca kötü hissettirdi)

ama şu kısmı eminim ki bir çok kişi adına rica etmiş olacağım, kraldi şanlı tarihimiz bölümünde "pin"li bir şekilde durmayı hak etmektedir.

Geri
Üst Alt