#9 Mauro Icardi

Çok az özellikle 23-24'teki kısım. Bu sezon da attığı gol ve asistlerin 3'te 1'i olmuş oluyor. Benim dediğimi doğrulayan 1 stats.

Gitsin salayım. Gitmiyor ki salayım.
Kasımpaşa deplasmanında 2 gol attı
Bjk deplasmanında Al Musratiye kendi kalesine attırdı

Bunları unuttum Uğür abi bak bayağı varmış

Kasımpaşa deplasmanında 2 gol attı
Bjk deplasmanında Al Musratiye kendi kalesine attırdı

Bunları unuttum Uğür abi bak bayağı varmış
Paşa maçında 1 tane kendi kalesine attı, 1 tane de penaltı kaçırdı maçı zora sokan o zaten

Cagne'ye de Rize maçını aldı diyorlardı 18-19'da. O da penaltı kaçırıp maçı zora sokmuştu. Sürekli aynı argümanları görüyorum.

Ha bak Musrati diyince iyi hatırlattın. Icardi'nin jkye 3-1 yenildiğimiz maçta skoru 1-0 yapan golü, bu sezon Antalya deplasmanında skoru 4-0 yapan golünden daha değerli. Birinde o atmış takım koruyamamış. Öbüründe takım maçı almış o hazıra konuyor. Şunu anlamanın nesi zor sürekli anlattırıp duruyorsunuz bana

Paşa maçında 1 tane kendi kalesine attı, 1 tane de penaltı kaçırdı maçı zora sokan o zaten

Cagne'ye de Rize maçını aldı diyorlardı 18-19'da. O da penaltı kaçırıp maçı zora sokmuştu. Sürekli aynı argümanları görüyorum.

Ha bak Musrati diyince iyi hatırlattın. Icardi'nin jkye 3-1 yenildiğimiz maçta skoru 1-0 yapan golü, bu sezon Antalya deplasmanında skoru 4-0 yapan golünden daha değerli. Birinde o atmış takım koruyamamış. Öbüründe takım maçı almış o hazıra konuyor. Şunu anlamanın nesi zor sürekli anlattırıp duruyorsunuz bana
Sen şimdi Mençıstır deplasmanında attığı galibiyet golünü de beğenmezsin penaltı kaçırdı zaten diye

Kraldi'nin konusunda sürekli şöyle devriye gezilmesi üzüyor bizi açıkçası :

231 (8).webp

bu sosyal medya iyi ki 96-2000de yokmuş yav

efsanelerimize neler neler yazılırdı acaba

sinsi narsist ha

utanmaz herifler

ulan icardi kalmasın bir fikir de icardiye sinsi narsist demek için ya fenerli bjkli olmak lazım ya da icardinin bütün sülaleni elden geçirmesi lazım

kafayı yemiş bu anonim hesaplar

sinsi narsist ha

utanmaz herifler

ulan icardi kalmasın bir fikir de icardiye sinsi narsist demek için ya fenerli bjkli olmak lazım ya da icardinin bütün sülaleni elden geçirmesi lazım

Emre abi iyice zıvanadan çıktı bunlar

Icardinin kötü durumda olduğunu bir tek kendi görüyor gibi triplere girmiyor mu bi de sınırlı kapasitesiyle kanaat önderliği falan oynamaya çalışıyor. Sizin gsliliğin gsiyle alakanız yok. Gölge etmeyin yeter

sinsi narsist ha

utanmaz herifler

Her şeyi bırak kenara 4 yılı, yaptıklarını ya da yapamadıklarını; Gs kaptanına hakaretler edecek kadar ergence tavırlar içinde olmayı bana Gs sevgisi filan ile açıklayamaz kimse.

İcardi kalmalı mesajlarını gören Uğur İz

def65a247e39e082c1ff6eb21547c2be.gif

vs. yollar ayrılmalı mesajlarını gören Uğur İz

ad13d43390ee86f5cbb6cf534855f3a4.gif

Selçuk İnan'ı karakter olarak zerre sevmem ama ilk 2 şampiyonluğa direkt, 3 şampiyonluğa da az da olsa katkı yaptı. O da GS kaptanıydı. Biz yerine Fb'ye gitse ligin akışı değişecekti.

Bu sezon ise herkes sövüyordu bizden puan alıp fbden alamadı diye (haklı olarak)

Ona deniyorsa bu 1 sezonluk arkadaş için de bir şeyler denecek kusura bakmayın.

Sen şimdi Mençıstır deplasmanında attığı galibiyet golünü de beğenmezsin penaltı kaçırdı zaten diye
Yok onda derine gelip güzel attı Barış'a devamında Kerem attı. 1 de gol attı. 2 pozitif şey, 1 negatif şeyi götürüyor.

Geri
Üst Alt