- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Radamel Falcao #9 | Bird Hunter olmali Baslik. Bir takim bir oyuncu yüzünden bu kadar cökmez ya xd halen agliyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gomis topçu değil miydiUlan şu sakatla üç ay uğraşacağımıza Sörloth'u almış olsaydık ne olurdu acaba. Heralde ligin içinden geçerdik.
Ah be çok iyi adam harbiden akıl alır gibi değil Trabzon nasıl aldı bu adamı ya yani ben bizim son 10 yılda bu tarz bir transfer yaptığımızı hiç hatırlamıyorum. Bruma falan diyen olursa adama zaten eşek yüküyle para verdik. Onyekuru zaten satın alma opsiyonu koymadık.
sörloth ilk devre bizde yarro yapardi. simdi zaten falcao yeterince yapiyorUlan şu sakatla üç ay uğraşacağımıza Sörloth'u almış olsaydık ne olurdu acaba. Heralde ligin içinden geçerdik.
Ah be çok iyi adam harbiden akıl alır gibi değil Trabzon nasıl aldı bu adamı ya yani ben bizim son 10 yılda bu tarz bir transfer yaptığımızı hiç hatırlamıyorum. Bruma falan diyen olursa adama zaten eşek yüküyle para verdik. Onyekuru zaten satın alma opsiyonu koymadık.
ozanin gözlerindeki o korku xd. adam escobar ile ugrasacagini aklina getirdi .d
Ağza bak Nihat Kahveci
Radamel Falcao: "Bir oyuncunun golcü olabilmesi için bazı yeteneklere doğuştan sahip olması ama daha sonra bunların üzerinde çalışması lazım. Yıllar geçtikçe bir birikim oluşturur ve golcülük sanatında daha iyi olursunuz. Kesin olan şey ise çalışkan olmak ve çabalamaktır.”
Radamel Falcao, ilk 11’de başladığı son 4 lig maçında 5 gol attı.
Vay abi adalet timsali kesiliyodunuz 1 hafta once neyse falcao iyidirKadronda Falcao varsa, sakat değilse Falcao oynar kardeşim. İcat çıkartmayın başımıza gül golcümüz var.