- 19 Mart 2014
- 29.487
- 30.932
- 2.718
Adaletimiz her zaman geçerli lakin, Falcao eğer sakat değilse oynar.Vay abi adalet timsali kesiliyodunuz 1 hafta once neyse falcao iyidir![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adaletimiz her zaman geçerli lakin, Falcao eğer sakat değilse oynar.Vay abi adalet timsali kesiliyodunuz 1 hafta once neyse falcao iyidir![]()
Sarki bende yengenin agzina kurekle vurma istegi uyandiriyorYengenin yeni şarkısı çıkmış, destek
Bundan sonra top oynamani arzulariz
Yengenin yeni şarkısı çıkmış, destek
Bu sene de varmis ama sonraki 4 yil sonraymislan bunlar kaç senede bir copa america yapıyor. daha bu sene oynandı sokacam artık
Kime karsi atmisti. Sag ile manyak kontrol edip sol ile gecirmisti. Antalyamiydi denizlimiydibugun senden adam gibi bir gol bekliyorum , yuvarlanarak rakipe carpip gol olmasini degil.
soyle zimbaliyarak ayagina oturtacagin bi gol
Kime karsi atmisti. Sag ile manyak kontrol edip sol ile gecirmisti. Antalyamiydi denizlimiydi
Chelsea yeKime karsi atmisti. Sag ile manyak kontrol edip sol ile gecirmisti. Antalyamiydi denizlimiydi
chelsea karsi oynadik mi bu sene?Chelsea ye
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
o falcao gecen sene monaco'da vardi. bizde iki tane pis sakatlik gecirdi iste mahfedenDenizli. Çarpa çurma girmişti o da. Ama orada golü attıran Süper Lig'deki diğer onlarca kazma santraforun aksine topu sürüp pozisyonu öldürmektense kaleyi gördüğü yerden vurup kendi şansını kovalamasıydı. Ben hala sol kanattan topu alıp uzak direğe yapıştırdığı bir golü bekliyorum. Onu attığı gün sadece karakter değil, oyun ve kalite olarak da Falcao'yu görmüş olacağım.