#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sikca os ya gelip, stoperleri de kendisine cekti. böylece onyekuru da isla ve jailsonunnun amel defterlerini kapatip durdu mac boyunca

Kolombiya TD Carlos Quieroz: ''Radamel Falcao, James Rodriguez gibi Kolombiya futbolu için bir referans. Fenerbahçe maçındaydım. Tanrı'ya şükürler olsun Falcao iyileşti. Şu an Falcao'nun Copa America'da olup olmayacağı konusunda konuşmak istemiyorum." (Caracol Radio)

bugun senden adam gibi bir gol bekliyorum , yuvarlanarak rakipe carpip gol olmasini degil.
soyle zimbaliyarak ayagina oturtacagin bi gol

Kime karsi atmisti. Sag ile manyak kontrol edip sol ile gecirmisti. Antalyamiydi denizlimiydi

Denizli. Çarpa çurma girmişti o da. Ama orada golü attıran Süper Lig'deki diğer onlarca kazma santraforun aksine topu sürüp pozisyonu öldürmektense kaleyi gördüğü yerden vurup kendi şansını kovalamasıydı. Ben hala sol kanattan topu alıp uzak direğe yapıştırdığı bir golü bekliyorum. Onu attığı gün sadece karakter değil, oyun ve kalite olarak da Falcao'yu görmüş olacağım.

Denizli. Çarpa çurma girmişti o da. Ama orada golü attıran Süper Lig'deki diğer onlarca kazma santraforun aksine topu sürüp pozisyonu öldürmektense kaleyi gördüğü yerden vurup kendi şansını kovalamasıydı. Ben hala sol kanattan topu alıp uzak direğe yapıştırdığı bir golü bekliyorum. Onu attığı gün sadece karakter değil, oyun ve kalite olarak da Falcao'yu görmüş olacağım.
o falcao gecen sene monaco'da vardi. bizde iki tane pis sakatlik gecirdi iste mahfeden

Son 6 macta 6 gol. Kafayi atmaliydi da cok geriye atiyor kendisini Onye ve Fegh icin bosluklar olussun diyd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt