Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.094
- 33.522
- 3.073
çöpcao
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos kaleye atti ama bence tam bi golcu vurusuydu
Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.Bizim taraftarımız niye böyle. Adam onuyor atıyor golleri Adem oynasa o atsa oda bizim futbolcumuz. Sonuç bize yarıyor. Valla nerdeyse gol atmasına sevinmeyecek kıvama gelmiş taraftar. Fbli medya iyi algı yapmış. Adam her maç 3 gol + 2 asist yapması lazım herhalde.
Millet tek dişi kalmış çöp oyuncularını öve öve bitiremiyor.
İyi de renktaş maç 2-0. Falcao 1 gol atmış. Adem'in olmasını gerektiren bir durum yok ki maçta. Kadro yapısı müsait olsa ben 4-4-2 de ikisini görmek isterim.Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.
Drogba kadar maaşı var lakin Drogbaya top yaklaştığında bile onu izlemek heyecan veriyordu bırak ayağına gelmeyi.. bu adama top geldiği zaman O his yok abi, gidip 2 forma aldım isim yazdırıp ama hakkını veremedi bir türlü
Fener Cakti ya , o hakki verdi!
Lakin Maasi yüksek kabul ediyorum, ama bir Falcao Takimda cok etkili oluyo.
FB macinda dayima 2 Kisi tutuyordu onu.
Hocam Drogbayı 3-5 kişi tutuyordu ama adama top geldiğinde o topun devamını izlemek heyecan ve keyif veriyordu maç içinde. Umarım açılır kralcao