çöpcao
Bos kaleye atti ama bence tam bi golcu vurusuydu
Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.Bizim taraftarımız niye böyle. Adam onuyor atıyor golleri Adem oynasa o atsa oda bizim futbolcumuz. Sonuç bize yarıyor. Valla nerdeyse gol atmasına sevinmeyecek kıvama gelmiş taraftar. Fbli medya iyi algı yapmış. Adam her maç 3 gol + 2 asist yapması lazım herhalde.
Millet tek dişi kalmış çöp oyuncularını öve öve bitiremiyor.
İyi de renktaş maç 2-0. Falcao 1 gol atmış. Adem'in olmasını gerektiren bir durum yok ki maçta. Kadro yapısı müsait olsa ben 4-4-2 de ikisini görmek isterim.Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.
Drogba kadar maaşı var lakin Drogbaya top yaklaştığında bile onu izlemek heyecan veriyordu bırak ayağına gelmeyi.. bu adama top geldiği zaman O his yok abi, gidip 2 forma aldım isim yazdırıp ama hakkını veremedi bir türlü
Fener Cakti ya , o hakki verdi!
Lakin Maasi yüksek kabul ediyorum, ama bir Falcao Takimda cok etkili oluyo.
FB macinda dayima 2 Kisi tutuyordu onu.
Hocam Drogbayı 3-5 kişi tutuyordu ama adama top geldiğinde o topun devamını izlemek heyecan ve keyif veriyordu maç içinde. Umarım açılır kralcao