#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol attı falan da Adem varken bunun oynaması çok büyük adaletsizlik.

Zaten bundan dolayi da baya gücü düsüyor. Cok efor sarf edip pili bitiyor.

Bizim taraftarımız niye böyle. Adam onuyor atıyor golleri Adem oynasa o atsa oda bizim futbolcumuz. Sonuç bize yarıyor. Valla nerdeyse gol atmasına sevinmeyecek kıvama gelmiş taraftar. Fbli medya iyi algı yapmış. Adam her maç 3 gol + 2 asist yapması lazım herhalde.

Millet tek dişi kalmış çöp oyuncularını öve öve bitiremiyor.

fiziken tam olarak ne zaman hazır olacak acaba o an çok merak ediyorum neler olacak

Beyler falcao yokken önde posisyona felan giremiyorduk ve bu Onye sayesinde felan degil. Onye sitmaya yakalanirken Emre+ Falcao ile tuttuk topu önde. Hatta orda bile falcao kendisini birakip Emre gol manyagi oldu

1583082389019.webp

Bizim taraftarımız niye böyle. Adam onuyor atıyor golleri Adem oynasa o atsa oda bizim futbolcumuz. Sonuç bize yarıyor. Valla nerdeyse gol atmasına sevinmeyecek kıvama gelmiş taraftar. Fbli medya iyi algı yapmış. Adam her maç 3 gol + 2 asist yapması lazım herhalde.

Millet tek dişi kalmış çöp oyuncularını öve öve bitiremiyor.
Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.

Drogba kadar maaşı var lakin Drogbaya top yaklaştığında bile onu izlemek heyecan veriyordu bırak ayağına gelmeyi.. bu adama top geldiği zaman O his yok abi, gidip 2 forma aldım isim yazdırıp ama hakkını veremedi bir türlü

Ne alakası var renktaş, Adem daha bir enerji katıyor takıma. Gol noktalarında da daha iyi şu an. Falcao iyiyse o oynasın, seviniriz tabii.
İyi de renktaş maç 2-0. Falcao 1 gol atmış. Adem'in olmasını gerektiren bir durum yok ki maçta. Kadro yapısı müsait olsa ben 4-4-2 de ikisini görmek isterim.

Drogba kadar maaşı var lakin Drogbaya top yaklaştığında bile onu izlemek heyecan veriyordu bırak ayağına gelmeyi.. bu adama top geldiği zaman O his yok abi, gidip 2 forma aldım isim yazdırıp ama hakkını veremedi bir türlü

Fener Cakti ya , o hakki verdi!

Lakin Maasi yüksek kabul ediyorum, ama bir Falcao Takimda cok etkili oluyo.
FB macinda dayima 2 Kisi tutuyordu onu.

Vuruş tercihlerinde ciddi gerileme var. Asla eski seviyesinde degil ama yine de faydalı oynuyor.

Fener Cakti ya , o hakki verdi!

Lakin Maasi yüksek kabul ediyorum, ama bir Falcao Takimda cok etkili oluyo.
FB macinda dayima 2 Kisi tutuyordu onu.

Hocam Drogbayı 3-5 kişi tutuyordu ama adama top geldiğinde o topun devamını izlemek heyecan ve keyif veriyordu maç içinde. Umarım açılır kralcao

Çok sorun etmeyin. Elimizden kolay çıkarırız haala piyasası var helede Arap Ülkelerinde..

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Hocam Drogbayı 3-5 kişi tutuyordu ama adama top geldiğinde o topun devamını izlemek heyecan ve keyif veriyordu maç içinde. Umarım açılır kralcao

O dogru usta, Dogba mükemmel bir Forvetdi ama bunu unutmamak gerekir.
Tek sorunu diz sorunlarıyou Dorgba‘da.

Falcao Sakat geldi , Sakat oynadi.
2x çapraz bağ yırtılması vardi.

Bunlar önemli Sakatliklar bu yasda.

Guiza olma hevesini birakir Falcao gibi oynarsa ligi 20 golun ustunde tamamlayabilir asiri pozisyona giriyor da ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt