#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basına haberlere bakıyorum. Yok Galatasaray bu paraları nasıl ödeyecek yok Falcao çok para alıyor, yok FFP kandırmacası iyice şaşırdılar. Sakın olaki bu yazılara aldanmayalım arkadaşlar.
Karşılama çok abartılıymış Falcao kaç gol atarmış vay Vedatı geçemezmiş. Sakın ola sakın bunlara uymayalım. Falcao 10 da atsa 20 de atsa 30 da atsa bu ligin kat kat üzerinde bir oyuncu vedat 50 fırın ekmek yese yetmez. Ayrıca duygusal bir adam ve taraftar desteğini özlemiş. Ne olursa olsun ilk hafta atamasa da hep destek tam destek parolası ile devam etmeliyiz. Bu sene kırılma senesi. Şampiyon olduğumuz an psikoloji tamamen elimizde olacak . 23 olduktan sonra 25 çok daha kolay olacak.
Unutmayalım Falcao bizim Şampiyonlar ligi hedeflerimiz için ilk adım. İnşallah bu sene ikinci tur sonrasında da Falcao ayarında 1 -2 takviye ile finale gideriz.

65ff80676eab42654f31650dc6e73e6baa410812.gif

Herkez tutturmuş Galatasaray bu paraları nasıl ödeyecek be 6222 ler Galatasaray 2 senedir şampiyon oluyor şampiyonlar ligine gidiyor bir dünya para alıyor bu sene de şampiyonlar liginde 1-2 galibiyet alsa ödediği parayı çıkarır peki fener nasıl karşılayacak bu masrafları onu bir konuşunda dinleyelim ne şampiyonluk ne şampiyonlar ligi ne uefa ne kazancı var

Bu adamın gelişine sevinmekten Andone'ye sevinemedim.
Transfer süreci uzayınca gelince sevinemeyecem herhalde diyordum ama yok aga öylw olmadı, hele üçlüyü falan çektirince oturduğum yerde kafayı yedim. Adamın gözleri parlıyor mutluluktan, 3 sene mest edecek bizi kaplan.

Böyle bir Dünya Yıldızını Muriqi ile karşılaştıran aramızdaki gizli kuş 6222 çocuklarına da selam olsun, Muriqi anca Florin Andone'nin getir götürünü yapabilir, Falcao ile aralarında 5 klasmam fark var.

Bu adamın gelişine sevinmekten Andone'ye sevinemedim.
Transfer süreci uzayınca gelince sevinemeyecem herhalde diyordum ama yok aga öylw olmadı, hele üçlüyü falan çektirince oturduğum yerde kafayı yedim. Adamın gözleri parlıyor mutluluktan, 3 sene mest edecek bizi kaplan.

Böyle bir Dünya Yıldızını Muriqi ile karşılaştıran aramızdaki gizli kuş 6222 çocuklarına da selam olsun, Muriqi anca Florin Andone'nin getir götürünü yapabilir, Falcao ile aralarında 5 klasmam fark var.
muriqiye kötü demem ama muriki falcaonun bahçesini süpürür en fazla. ama fener rize, konya gibi takımlar için fena transfer değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt