#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar Falcao nun dis basin daki haberleri bana bizim UEFA kupasini aldiktan sonraki havamizi ve prestijimizi hatirlatti. Insallah bu sene yine UEFA kupasini aliriz siz ne diyorsunuz

Seneye bekliyorum ben şahsen bekler yetersiz şu an kışın 2 tane fişek gibi bek alırsak şansımız artar ama kışın bulması biraz zor.

Psikolojik üstünlük tekrar bizim tarafa geçti. Bütün Galatasarayın aklı Falcaodaydı. Bu duvar yıkıldı.

O yüzden Fener medyası bütün organları ile saldırıyor.

Hadi canim.

Psikolojik ustunluk ne zaman bizde degildi ki?

4. yildizdan itibaren net olarak zaten bizde.
O yuzden muflis tuccar gibi gecmiste amator ligi saydirma derdinde ezikler!

A spordaki kus beyinliler hangi 9 milyon euroluk yillik maliyetten bahsediyo detaylarini duyan varmi? Kap'a aciklanmayan ne gibi bonuslar olabilirki. Ulkede bizi seven medya kalmamis.
İlk 11 de 5 maça çıkarsa 100 bin euro ilk 11 de 15 maça çıkarsa bi 100 bin euro daha yok şampiyonlar ligini kazanırsak 4 milyon euro UEFA'yı kazanırsak 700 bin euro gibi anlamsız bonuslardan bahsettiler. En komiği ziraat kupasında kazandığımızı her maç başına 5 bin euro verecekmişiz. Böyle bi bonosun olmasına imkan dahi yok yav adam oynamayacak bile o maçlarda.
Edit: Bahsettiğim sayılar tam doğru olmayabilir aklımda kaldığı kadarı ile yazdım ama aşağı yukarı böyleydi.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 11 de 5 maça çıkarsa 100 bin euro ilk 11 de 15 maça çıkarsa bi 100 bin euro daha yok şampiyonlar ligini kazanırsak 4 milyon euro UEFA'yı kazanırsak 700 bin euro gibi anlamsız bonuslardan bahsettiler. En komiği ziraat kupasında kazandığımızı her maç başına 5 bin euro verecekmişiz. Böyle bi bonosun olmasına imkan dahi yok yav adam oynamayacak bile o maçlarda.
Edit: Bahsettiğim sayılar tam doğru olmayabilir aklımda kaldığı kadarı ile yazdım ama aşağı yukarı böyleydi.

Kulup borsaya acik bir marka hakkinda yalan yanlis bilgi yuzunden bir kez dava acsinlar bak bir daha boyle atip tutabiliyolarmi. Ugrasmak lazim boyle serefsizlerle.

Kulup borsaya acik bir marka hakkinda yalan yanlis bilgi yuzunden bir kez dava acsinlar bak bir daha boyle atip tutabiliyolarmi. Ugrasmak lazim boyle serefsizlerle.
Verdikleri rakamlar çok uydurma geldi bana. Maç başı bonus ve başarı bonusları vardır var ise onları da Nef karşılıyordur işte. Her 10 maçta bi adama para vereceğimizi sanmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt