#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey söyleyeceğim. Hani diyorlar ya takımda maaş dengesi falan. Ben kendi işimden örnek vereyim.
Ben bir bilgisayar programcılığı mezunu biriyim. Yazılım geliştiriyorum ve benle beraber çalışan 2 tane boğaziçi ve odtü olmak üzere iki bilgisayar mühendisi mezunu abim var.
Bunlar doğal olarak benden çok maaş alıyorlar ve ben gocunmuyorum. Kariyerleri ortada, eğitimleri ortada.
Konuyu futbola getiriyorum tam bu noktada: Şimdi adem, ömer bayram, jimmy, emre falan her neyse bu maaş dengesinden gocunuyor mu cidden? Ben mi normalim? Yoksa futbolcular mı normal?
Bu falcao abi, tabii ki daha fazla kazanacak.

Doğru diyorsun. Asıl problem Falcao o kadar para alıp Adem Büyük kadar katkı vermediğinde ortaya çıkar. Zamanında van Persie’nin ve Negredo’nun yaptığı gibi. O zaman diğer futbolcular “Ben bir yerimi yırtıyorum takıma bir şeyler katabilmek için. Bu adam sırf kariyerli diye kıç büyütüyor. Ya bana da onun gibi maaş verin ya da sonuçlarına katlanırsınız” diyebilir açık açık veya dolaylı yoldan. Ama Falcao golleri sıralamaya başlayacaktır Kasımpaşa ve Brugge maçıyla birlikte. İşte o zaman kimsenin sesi çıkmayacak rahat olalım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Reklam derken sponsor ile ilgili değildi galiba. Kulübün marka değerini yükselten bir konular mevcut ki bu tür getirileri orta/uzun vaadede getirisi olur....

Yönetimsel uyumamak gerekir tabiki.
Kulubun marka degeri boyle buyumez, her sene istikrarli sekilde sampiyonlar liginde olacaksin, baba takimlara zorluk cikaracaksin. Yine ayni zaman hem alt yapidan hem de disardan aldigin oyunculari satacaksin boyle büyürsün. Dediginiz gibi olsaydi cok ornek var fail olan

Kulubun marka degeri boyle buyumez, her sene istikrarli sekilde sampiyonlar liginde olacaksin, baba takimlara zorluk cikaracaksin. Yine ayni zaman hem alt yapidan hem de disardan aldigin oyunculari satacaksin boyle büyürsün. Dediginiz gibi olsaydi cok ornek var fail olan
Saydıkların ile tabiki asıl büyüten etkenler olsada bu tür dünya basınında ön sıralara seni yerleştiren transfer hamlelerde marka değerini yüksektir az veya çok.

İbrahimoviç örneği mesela. Adam sürekli piyasada duyuluyor ve bunun birlikte takımı ve mls ligde ilgi çekici oluyor.

Falcao da büyük isim olduğu sadece biz değil Türkiye ligi bile daha çok ilgi görmeye başlayacaktır bazı kesimler tarafından.

Ha bide Avrupa'da başarı bu tür kaliteli ayaklar ve piskokijik anlamında bu tür isimler büyük etken olabiliyor bazen.

Biraz sakin olun ya. Başımızda Fatih Terim var, Şenol, Aykut gibi çapsızların ne haddine RvP, Negredo. Aynı isimleri Terimin eline versen onlarıda gol kralı yapardı :-)

Yanlış anlamışsın. Benim demek istediğim o futbolcular o performansları bizde sergileseydi, herhangi bir teknik direktörün çalıştırdığı bir dönemde, anca o zaman futbolcular mırın kırın eder. Falcao Falcao gibi oynasaydı, Negredo Negredo gibi oynasaydı kimsenin gıkı çıkmazdı. Ama ben eminim diğer futbolcular hoşnutsuzluklarını doğru veya dolaylı yollardan belirtmişlerdir Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta. Ama ben Mario Gomez’in aldığı paranın Veli Kavlak’a veya Moussa Sow’un aldığı paranın Selçuk Şahin’e dert olduğunu düşünmüyorum.

Saydıkların ile tabiki asıl büyüten etkenler olsada bu tür dünya basınında ön sıralara seni yerleştiren transfer hamlelerde marka değerini yüksektir az veya çok.

İbrahimoviç örneği mesela. Adam sürekli piyasada duyuluyor ve bunun birlikte takımı ve mls ligde ilgi çekici oluyor.

Falcao da büyük isim olduğu sadece biz değil Türkiye ligi bile daha çok ilgi görmeye başlayacaktır bazı kesimler tarafından.

Ha bide Avrupa'da başarı bu tür kaliteli ayaklar ve piskokijik anlamında bu tür isimler büyük etken olabiliyor bazen.

Doğru. Mesela ben hala Anji Mahaçkale takımını hafızamda tutuyorsam zamanında aldıkları Eto’o ve Roberto Carlos sayesinde. Yoksa kim ipler Mahaçkale’yi? Ama işte bu yatırımların ardından başarı gelmediğinde hoş şeyler olmuyor. Tıpkı şu anda Anji’nin durumu gibi. Malaga da bunlardan biri. Zamanında Araplar veya Çinliler almışlardı sanırım. Ama sonra ne hallere düştüklerini biliyoruz.

Doğru. Mesela ben hala Anji Mahaçkale takımını hafızamda tutuyorsam zamanında Eto’o ve Roberto Carlos sayesinde. Yoksa kim ipler Mahaçkale’yi? Ama işte bu yatırımların ardından başarı gelmediğinde hoş şeyler olmuyor. Tıpkı şu anda Anji’nin durumu gibi. Malaga da bunlardan biri. Zamanında Araplar veya Çinliler almışlardı sanırım. Ama sonra ne hallere düştüklerini biliyoruz.

Kötü yönetilen örnekler bunlar tabiki.
Diğer tarafta çok iyi yönetilen örneklerde mevcut...en yakın örnek City belkide.

Veya Redbull Leipzig. Leipzig bir kaç yıl öncesine kadar 3cü ligde sürünen bir takımdı. Dünyada Futbolu takip eden herkes tanıyor şimdi adamları. Gerçi bunlar büyük yıldız politikası izlemiyor pek.

EDpnEFNX4AEScYG

Alex Telles’in Falcao’ya yorumu: “Şanslı çatlak.”

sansli catlak degil yaw basarilar yildiz yahut cilek gibi bisey dior

Imza show guzeldi bence, ilk 3 haftada sahada olanlara bakinca takimda bir ruhsuzluk oldugu barizdi atesleyici olmasi ve aradan sonra yeni bir Galatasaray olacaginin gosterilmedi acisindan guzeldi.

Mart/Nisan ayinda taraftara acik antrenman ne kadar katki saglarsa bu da o kadar katki saglar zannimca, reklam olmasi acisindan da basarili bir gosteriye benziyor.

Izlemeyen ve sadece dolanan videolar bakan biri olarak soyleyebilirim ki her sey kaliteli gorunuyor, zaten reklami getiren de bu videolar ve bastan sona izleyenler sadece cimbom ve fener taraftarlaridir herhalde.

Imza show guzeldi bence, ilk 3 haftada sahada olanlara bakinca takimda bir ruhsuzluk oldugu barizdi atesleyici olmasi ve aradan sonra yeni bir Galatasaray olacaginin gosterilmedi acisindan guzeldi.

Mart/Nisan ayinda taraftara acik antrenman ne kadar katki saglarsa bu da o kadar katki saglar zannimca, reklam olmasi acisindan da basarili bir gosteriye benziyor.

Izlemeyen ve sadece dolanan videolar bakan biri olarak soyleyebilirim ki her sey kaliteli gorunuyor, zaten reklami getiren de bu videolar ve bastan sona izleyenler sadece cimbom ve fener taraftarlaridir zannimca.

:dans::dans::dans:

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt