Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Bir şey söyleyeceğim. Hani diyorlar ya takımda maaş dengesi falan. Ben kendi işimden örnek vereyim.
Ben bir bilgisayar programcılığı mezunu biriyim. Yazılım geliştiriyorum ve benle beraber çalışan 2 tane boğaziçi ve odtü olmak üzere iki bilgisayar mühendisi mezunu abim var.
Bunlar doğal olarak benden çok maaş alıyorlar ve ben gocunmuyorum. Kariyerleri ortada, eğitimleri ortada.
Konuyu futbola getiriyorum tam bu noktada: Şimdi adem, ömer bayram, jimmy, emre falan her neyse bu maaş dengesinden gocunuyor mu cidden? Ben mi normalim? Yoksa futbolcular mı normal?
Bu falcao abi, tabii ki daha fazla kazanacak.
Doğru diyorsun. Asıl problem Falcao o kadar para alıp Adem Büyük kadar katkı vermediğinde ortaya çıkar. Zamanında van Persie’nin ve Negredo’nun yaptığı gibi. O zaman diğer futbolcular “Ben bir yerimi yırtıyorum takıma bir şeyler katabilmek için. Bu adam sırf kariyerli diye kıç büyütüyor. Ya bana da onun gibi maaş verin ya da sonuçlarına katlanırsınız” diyebilir açık açık veya dolaylı yoldan. Ama Falcao golleri sıralamaya başlayacaktır Kasımpaşa ve Brugge maçıyla birlikte. İşte o zaman kimsenin sesi çıkmayacak rahat olalım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi