#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yıllık 5 milyon alacak. belhandanın maç başı ve bonuslarla 4.5 aldığı yerde. bence çok uyguna halletmişiz falcao gibi birisi için

nasıl ki geçen günlerde sneijder kura çekimine çıktığında ''galatasaray'' adı geçti bundan 10 sene sonrada falcao çıktığında eğer bizde de önemli bir maçta gol atarsa veya futbolu bizde bırakırsa yine ''galatasaray'' adı geçecektir. böyle transferleri bu yüzden seviyorum
Yoksa Belhanda nın maaşında mı sıçtık ... O da olabilir ;)

cl formalarında isim üstte değil mi bubba

Alta basmışlar burda falan

EDsXTYLXUAAhFMt

böyle bir dünya yildizi bize gelmek icin eski takimina sakatim diyip antrenman veya oyuna cikmadigina halen sasiriyorum... artik nasil bikmissa xd

Monaco stadı Estonya'nın, Macaristan'nın stat atmosferiyle benzer havayı veriyordu bana da. O kasvetli havadan uzaklaşmak eski coşkusuna kavuşmak için heveslendirmiş onu

Lyle Foster: ''Falcao bir canavar. Ondan bir şeyler öğrenmek ve birlikte çalışmak harikaydı. Bu adam hiç dinlenmiyordu. Günde iki antrenman yapardı. Her zaman bitiriciliğini geliştirmek ile meşgul olurdu. Onunla aynı takımda bulunmak bile bir onurdur.'' ''Falcao bir canavar, hiç dinlenmez''

Oyunculuğunu yeteneğini geçtim bu adam lider karakterli topçu. Fm 19'da bile liderlik özelliği 17 adamın. Böyle biri lazımdı bize takımı organize edecek saha içinde yönlendirecek toparlayacak.
Hem de futbolu gerçekten çok seviyor gerçi Latinler zaten böyle olur ama bu adam bir başka. Bir buçuk ay nasıl üçlü çektirilir videoları izlemiş bize geleceği için. :) Böyle birinden asla rvp vakası olmaz kuduranları boşa umutlanmasın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt