- 3 Temmuz 2012
- 137.968
- 86.846
- 5.338
etkısız buluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adama bir defa top getirdik ofsayt pozisyonunda takımdaki diğer adamların kaleyi göremeyeceği yerden golü attı
Bence sorun Falcao değil
ben hayvan gibi bağırdım ya :d sesim kısılmış birazulan o golü öyle bi asti ki... Resmen daha da üzdü bu adami besleyemiyoruz diye
Kiracilar asaga kostu birsey oldumu diye .dben hayvan gibi bağırdım ya :d sesim kısılmış biraz
falcaoyi positiona sokamazsan bosuna almiyacaksin. bu takim bu adami besleyemez kanat desen ne pas yapabilecek durumda nede orta. beklerimizde ayni. belhanda desen zaten ortada. lemina biseyler deniyor n'zonzide oyle. bir oyun plani goremiyorum ben.
sorun belhanda degil ki sorun senin takimin. belhandanin varligi yoklugu pek bisey fark etmiyor ki.yaz dönemi hep söyledim 10 numara lazım..belhandayla olmaz.. fernandes bile gelseydi çok fark yaratırdı
sorun belhanda degil ki sorun senin takimin. belhandanin varligi yoklugu pek bisey fark etmiyor ki.
su saatden sonra nasil degsitireceksin ki anca yaz doneminde olur artik o. marianonun sozlesmesi zaten bitiyor allahdan naga'da oyle. feghouli kendine gelir diye umuyorum. belhanda ve babel yallah edilmeli. artik 10 numara gormek istemiyorum su takimda.belhanda feguli, mariano, nagamotoyla ayrılmaın yoları araştırılmalı.. babelde bize uymadı gibi görünüyor