#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama bir defa top getirdik ofsayt pozisyonunda takımdaki diğer adamların kaleyi göremeyeceği yerden golü attı

Bence sorun Falcao değil

Diagnenin başına ne geldiyse aynısı geliyor.Gomisin rodrigesi vardı.İnan bana o gomis olsa şimdi aynı duruma duserdi.

Pozisyona sokmadığımıza katılıyorum ama tek bununla avutulacağımı sanmıyorum. Bizim santraforu pozisyona sokamadığımızı cümle alem biliyor zaten, şu Monaco'daki Slimani bu kadar palazlanıp Falcao Galatasaray'da yeni Diagne gibi görünüyorsa bunda ana etmen bizizdir. Ancak Falcao'nun da Monaco'daki saf bitirici rolünden çıkıp Atletico günleri gibi çok daha fazla oyuna müdahil olması lazım. Karşı yakadaki Vedat müthiş golcü olduğu için mi bu kadar oyuna etki ediyor. Falcao'nun 2 maçta 1 golü var, Vedat'ın 6 maçta 3 golü var. Ama görüyorsun ki Fener şu haliyle biraz takıma benziyorsa bunda Vedat'ın payı herkesten büyük. Ben açıkcası Falcao'dan da Jardel gibi gelip tüm boş topları içeri vuracak bir santrafordan ziyade Şükür gibi, Elmander gibi, şimdilerde Vedat gibi takımının seviyesini arttıracak bir performans bekliyorum. Vedat'ı Fener'den çıkarsan Fener'in seviye 2 gömlek düşer, bugün Falcao yerine Andone oynasa Galatasaray çok daha kötü olur muydu? Şu an için çok büyük eleştiremiyorum çünkü maç eksiği, takım adaptasyonunda sıkıntı yaşadığı çok belli. Ama kendi oyununu da bizim ihtiyacımız olan yönde geliştirip en başta hazırlayıcı konuma geçerse bizim adımıza daha hayırlı olur. Yoksa iş kale ağzındaki topu içeri vurmaksa onu Diagne de yapıyordu, şimdi Slimani de yapıyor. Bilhassa zor deplasmanlarda Falcao'nun takımın golcüsünden ziyade takımı taşıyan unsur olmasını bekliyorum. İnşallah hafta arası PSG maçından itibaren o role soyunmaya başlar.

Fenerbahçe karşısında adama 2 top geldi 1 ini gol yaptı. Falcao daha ne yapsın ?

Falcao ya top taşıyamıyor takım. Etkili olabileceği yerlerde topla buluşamıyor.

Ligue 1 de Monaco ligden düşecekti. O takımda bile etkili oldu ve birçok gol attı Falcao.

Sorun tamamen takımda.

Artık taktik diziliş değişmeli ve bazı oyuncuların kulübeye çekilmesi gerek.

Leminaya pasi süperdi.ofsayt gol de manyakti ama iste takim...

Adama top gelmemezlikten ortasahadan forvete kosuyor ani pozisyonda bubadam ceza sahasi oyuncusu bu adami bulusturmak zorundasin onyekuru olaa suan 5 golu vardi ligde rahat

falcaoyi positiona sokamazsan bosuna almiyacaksin. bu takim bu adami besleyemez kanat desen ne pas yapabilecek durumda nede orta. beklerimizde ayni. belhanda desen zaten ortada. lemina biseyler deniyor n'zonzide oyle. bir oyun plani goremiyorum ben.

falcaoyi positiona sokamazsan bosuna almiyacaksin. bu takim bu adami besleyemez kanat desen ne pas yapabilecek durumda nede orta. beklerimizde ayni. belhanda desen zaten ortada. lemina biseyler deniyor n'zonzide oyle. bir oyun plani goremiyorum ben.

yaz dönemi hep söyledim 10 numara lazım..belhandayla olmaz.. fernandes bile gelseydi çok fark yaratırdı

devre arası 10 numara ve hızlı kanat oyuncusu alınmalı.. belhanda ve feguli de aldıkları paranın hakkını veremiyorlar

Motivasyona ihtiyac duyuyor gibi gozukuyor

gomıste böyleydi gol atsan bari dedik aleyna hanımla bi sekılde sarkıyla motive oldu dıyelım

falcaoya bi jargon bulmalıyız

belhanda feguli, mariano, nagamotoyla ayrılmaın yoları araştırılmalı.. babelde bize uymadı gibi görünüyor
su saatden sonra nasil degsitireceksin ki anca yaz doneminde olur artik o. marianonun sozlesmesi zaten bitiyor allahdan naga'da oyle. feghouli kendine gelir diye umuyorum. belhanda ve babel yallah edilmeli. artik 10 numara gormek istemiyorum su takimda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt