#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eger bu adami önümüzdeki maclarda hala ortasahaya dogru koşturursak yatacak yerin yok ft

Falcao normalde oyun içinde de etkili ve oyun kuran bir santrafordur. O açıdan iyi başlamadı ve oyun içinde etkisiz ancak her şeye rağmen hala son vuruşlarının iyi olduğunu düşünüyorum. Tehlikeli yerde hiç topla buluşturamıyoruz. Zaten bizim ceza sahası içine girdiğimiz yok

Eger bu adami önümüzdeki maclarda hala ortasahaya dogru koşturursak yatacak yerin yok ft
sorun bu değil, ceza sahasındayken topla buluşturamıyoruz sebebi de üçüncü bölgede top kullanamamamız

çift forvet elzem, şu an yapılan bütün planlar tek forvete göre biz de o mantıkla düşünmeye devam ediyoruz

4-3-3 adı altında 4-1-4-1 devam edilecekse en azından babel oynamasın bu bile çok şey değiştirir falcao için

ömer oynasın mesela çok daha iyi

seri zaten kesinlikle oynamalı

sorun bu değil, ceza sahasındayken topla buluşturamıyoruz sebebi de üçüncü bölgede top kullanamamamız

çift forvet elzem, şu an yapılan bütün planlar tek forvete göre biz de o mantıkla düşünmeye devam ediyoruz

4-3-3 adı altında 4-1-4-1 devam edilecekse en azından babel oynamasın bu bile çok şey değiştirir falcao için

ömer oynasın mesela çok daha iyi

seri zaten kesinlikle oynamalı
Ekleme yapacak olursak babel yerine belhanda sol taraf için daha mantıklı

Falcao açık şekilde dışlanıyor benden söylemesi. Erkenden neşter vurulmazsa bu takım 2015-2016 halinden bile daha rezil hal alır. Geçen sene fbnin haline düşeriz diyorum.

Falcao açık şekilde dışlanıyor benden söylemesi. Erkenden neşter vurulmazsa bu takım 2015-2016 halinden bile daha rezil hal alır. Geçen sene fbnin haline düşeriz diyorum.
Aynen öyle. "Madem o kadar parayı alıyorsun, buyur kardeş at golü nasıl atıyorsan." muamelesi çekiyor takım adama. Ama neşter vurmak kolay iş değil. Hele on milyonlarca Euroluk futbolcu topluluğuna, şu ekonomik buhran döneminde neşter vurmak hiç hiç kolay değil.

top gelmiyor cümleleriyle kendimizi kandırmıyoruzdur umarım : /
hadi kaplanım yaparsın sen

Top gelmiyor olayını en son fenerliler van persie yi savunurken duymuştum. Sonu benzemez inş

Top gelmiyor olayını en son fenerliler van persie yi savunurken duymuştum. Sonu benzemez inş

yok buna gerçekten top gelmiyor. çünkü hücuma çıkamıyoruz.

Hücuma küskün 1 takımımız var maalesef. bir de bütün toplar babele gidiyor. babelde halı sahada oynar gibi tek başına gitmeye çalışıyor. takımdan bağımsız

yok buna gerçekten top gelmiyor. çünkü hücuma çıkamıyoruz.

Hücuma küskün 1 takımımız var maalesef. bir de bütün toplar babele gidiyor. babelde halı sahada oynar gibi tek başına gitmeye çalışıyor. takımdan bağımsız
Falcao nun eksiği de var demek istediğim oydu. Tek forvet biraz takımı kendi oynatmalı kendine asist yaptırcak pası vermeli. Gerektiğinde dribbling yapmalı kanatlara oynamalı. Açıkcası ben Falcao dan bunları bekliyordum Milan Baros tarzında olduğunu düşündüğüm bir oyuncuydu. Tüm suçu takımın geri kalanına atmak ikiyüzlülük olur aynı şeyi Diagne de yaşamışken adamı bi taraflara sokup çıkardık.

Son vuruşu eski Falcaodan kalan tek şey gibi. Toparlanmazsa işimiz zor

Bugun gol atmazsa mactan sonra foruma gırmeyecegım :-)

o kadar eminim

Bi zahmet rakip savunmanın kucağından çıkıp azıcık top oynasan artık diyorum.. ha paşam?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt