Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.498
- 7.988
- 1.428
Eger bu adami önümüzdeki maclarda hala ortasahaya dogru koşturursak yatacak yerin yok ft
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sorun bu değil, ceza sahasındayken topla buluşturamıyoruz sebebi de üçüncü bölgede top kullanamamamızEger bu adami önümüzdeki maclarda hala ortasahaya dogru koşturursak yatacak yerin yok ft
Ekleme yapacak olursak babel yerine belhanda sol taraf için daha mantıklısorun bu değil, ceza sahasındayken topla buluşturamıyoruz sebebi de üçüncü bölgede top kullanamamamız
çift forvet elzem, şu an yapılan bütün planlar tek forvete göre biz de o mantıkla düşünmeye devam ediyoruz
4-3-3 adı altında 4-1-4-1 devam edilecekse en azından babel oynamasın bu bile çok şey değiştirir falcao için
ömer oynasın mesela çok daha iyi
seri zaten kesinlikle oynamalı
Aynen öyle. "Madem o kadar parayı alıyorsun, buyur kardeş at golü nasıl atıyorsan." muamelesi çekiyor takım adama. Ama neşter vurmak kolay iş değil. Hele on milyonlarca Euroluk futbolcu topluluğuna, şu ekonomik buhran döneminde neşter vurmak hiç hiç kolay değil.Falcao açık şekilde dışlanıyor benden söylemesi. Erkenden neşter vurulmazsa bu takım 2015-2016 halinden bile daha rezil hal alır. Geçen sene fbnin haline düşeriz diyorum.
Top gelmiyor olayını en son fenerliler van persie yi savunurken duymuştum. Sonu benzemez inş
Falcao nun eksiği de var demek istediğim oydu. Tek forvet biraz takımı kendi oynatmalı kendine asist yaptırcak pası vermeli. Gerektiğinde dribbling yapmalı kanatlara oynamalı. Açıkcası ben Falcao dan bunları bekliyordum Milan Baros tarzında olduğunu düşündüğüm bir oyuncuydu. Tüm suçu takımın geri kalanına atmak ikiyüzlülük olur aynı şeyi Diagne de yaşamışken adamı bi taraflara sokup çıkardık.yok buna gerçekten top gelmiyor. çünkü hücuma çıkamıyoruz.
Hücuma küskün 1 takımımız var maalesef. bir de bütün toplar babele gidiyor. babelde halı sahada oynar gibi tek başına gitmeye çalışıyor. takımdan bağımsız
bu gece rahatiz yaniBugun gol atmazsa mactan sonra foruma gırmeyecegım :-)
o kadar eminim
Vay be yenı dostum musap öyle mı oldukbu gece rahatiz yani
Pozisyona sokarlar ise atmama gibi durumu olmaz.Bugun gol atmazsa mactan sonra foruma gırmeyecegım :-)
o kadar eminim
Pozisyona sokarlar ise atmama gibi durumu olmaz.