#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftar istedi ama apo'nun fotoğraf şovunu da unutmayalım.

o foto patlamasa bu kadar baskı olmazdı taraftardan. hatta herkes inceden ümitsizliğe kapılmaya başlamıştı.

İşte biraz onur meselesine dönüştü o fotoğraf sonrası

Ama bana göre en büyük etki burada taraftardı.Keşke Falcao geri dönüp bizi yerin dibine soksa ama görünen o ki RVP'den beter olacak gibi

Falcao R.Madrid maçında oynamak için antrenmana çıktı,hoca oynatmadı ,o da Bjk maçında oynamam dedi soğuk savaş var içerde

Ahaha terim bey günah keçisi olsun diye bunun mu ismini salmış ortaya. Yener ince'nin 5 ay dediği emrenin 2 seneyi,3 ay dediği podolski 6 ayı devirdiğini de biliriz.

Günah keçimizde belli olduğuna göre hocamı güzelleyebiliriz.

Terim gündemi değiştiriyor ama söylenen doğru.
Real maçında kadroya alınmayınca ağrım var diye bu maça çıkmadı işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18 gündür topla çalışma bile yapmadığı için Real Madrid maçı kadrosuna alınmadı. Basına açık antrenmanda salonda çalışmaya devam etti.

Adam istemiyorsa da haklıdır su kaos futboluna dahil olup ismine niye zarar versin terim her hafta farklı düşman yaratacağına kendi rezalet futboluna baksın yeter artık

İftira felan değil gayet belli olan konu bir sıkıntı olduğu belli

Kaç haftadır hocanın açıklamalarından belli.Hocanın göndermelerini biz Feguli diye algıladık ama adres Falcao imiş
Aydın bu adamın gelişini canlı izledik. Sence varmı bu adamda alırım paramı yatarım diyecek bir tip. Gittiği hangi takımda yatmış bu herif. Oynadığı maçlarda da kendi oyunun çizgisine çıkıp kaç kez pres yaptı.Sahada da gezinmedi adam. Ha ben mutluyum Falcao kötü çıktı hocama laf gelmeyecek diyorsan bilemem.

terim bıraksın bu işleri. yönetimin yazın tepesinde falcao baskısı varken çıkıp direkt ben bu oyuncuyu istemiyorum diyecekti.
iş bitmiş adam gelmiş 2 ay sonra aslında istemiyordum hadi len ordan

Aydın bu adamın gelişini canlı izledik. Sence varmı bu adamda alırım paramı yatarım diyecek bir tip. Gittiği hangi takımda yatmış bu herif. Oynadığı maçlarda da kendi oyunun çizgisine çıkıp kaç kez pres yaptı.Sahada da gezinmedi adam. Ha ben mutluyum Falcao kötü çıktı hocama laf gelmeyecek diyorsan bilemem.
Amaç belli değil mi? :)

Antremanlara daha katilali kac gün oldu da isterse oyniyabilir diyor bu doktor yener midir nedir? Oglum bu adam transfer olmadan sakatlik sorunu yokmuydu ozaman nerdeydiniz? Bir gün hepiniz gideceksiniz

Adam istemiyorsa da haklıdır su kaos futboluna dahil olup ismine niye zarar versin terim her hafta farklı düşman yaratacağına kendi rezalet futboluna baksın yeter artık
Yanlış düşünce bence. Takim kötü de olsa sakat olup formayi birakmamak için çabalayan bi adam varken bunu yapamaz

Ortada bir sorun varsa bunu gündeme getirmek için bundan daha iyi bir zaman olmadığı içindir

Durup dururken niye kaos çıkartsaydı ?

Ayrıca Falcaonun gelişinden sonra sevinmiş biriyim kötü çıktı diye niye sevineyim.Ama bazıları hocanın yaşadığı bu kötü günlerde baya seviniyor onu görebiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt