- 1 Haziran 2015
- 27.488
- 19.070
- 2.148
Yangın tayfaya teşekkürler
taraftar istedi ama apo'nun fotoğraf şovunu da unutmayalım.
o foto patlamasa bu kadar baskı olmazdı taraftardan. hatta herkes inceden ümitsizliğe kapılmaya başlamıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yangın tayfaya teşekkürler
Fatih Terim'in bilgisi dahilinde yapılan bir açıklama olduğunu düşünüyorum.
taraftar istedi ama apo'nun fotoğraf şovunu da unutmayalım.
o foto patlamasa bu kadar baskı olmazdı taraftardan. hatta herkes inceden ümitsizliğe kapılmaya başlamıştı.
Önce aciklasin sakatlanan adam niye duba gibi dönüyor sonra konusuruz bu muhabbetleriAhaha terim bey günah keçisi olsun diye bunun mu ismini salmış ortaya. Yener ince'nin 5 ay dediği emrenin 2 seneyi,3 ay dediği podolski 6 ayı devirdiğini de biliriz.
Emre Bol ayarında bir iftira atılmış.
Aydın bu adamın gelişini canlı izledik. Sence varmı bu adamda alırım paramı yatarım diyecek bir tip. Gittiği hangi takımda yatmış bu herif. Oynadığı maçlarda da kendi oyunun çizgisine çıkıp kaç kez pres yaptı.Sahada da gezinmedi adam. Ha ben mutluyum Falcao kötü çıktı hocama laf gelmeyecek diyorsan bilemem.İftira felan değil gayet belli olan konu bir sıkıntı olduğu belli
Kaç haftadır hocanın açıklamalarından belli.Hocanın göndermelerini biz Feguli diye algıladık ama adres Falcao imiş
Amaç belli değil mi?Aydın bu adamın gelişini canlı izledik. Sence varmı bu adamda alırım paramı yatarım diyecek bir tip. Gittiği hangi takımda yatmış bu herif. Oynadığı maçlarda da kendi oyunun çizgisine çıkıp kaç kez pres yaptı.Sahada da gezinmedi adam. Ha ben mutluyum Falcao kötü çıktı hocama laf gelmeyecek diyorsan bilemem.
Valla çok şaşırıyorum. Keşke öyle olmasa.Amaç belli değil mi?![]()
Yanlış düşünce bence. Takim kötü de olsa sakat olup formayi birakmamak için çabalayan bi adam varken bunu yapamazAdam istemiyorsa da haklıdır su kaos futboluna dahil olup ismine niye zarar versin terim her hafta farklı düşman yaratacağına kendi rezalet futboluna baksın yeter artık
Aydın bu adamın gelişini canlı izledik. Sence varmı bu adamda alırım paramı yatarım diyecek bir tip. Gittiği hangi takımda yatmış bu herif. Oynadığı maçlarda da kendi oyunun çizgisine çıkıp kaç kez pres yaptı.Sahada da gezinmedi adam. Ha ben mutluyum Falcao kötü çıktı hocama laf gelmeyecek diyorsan bilemem.