#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1572427538604.webp

Beyaz TV dediyse kesin oyledir, hocanin haberi varmiymis?

Falcaonun kalitesini tartismak farkli verimini tartismak farkli.

Hickimse burda Falcaoya camasir makinesi muamelesi yapmasin. Yazık edersiniz kendinize.

Takım ölü. Oynamıyor. Geriden top gelmiyor. Çıkamıyoruz. Bu durumda sen Falcao/lewandowski forvet hatti kursan bile bir cacık olmaz.

Anlasılan bu haftada kadroda olmayacak hala fizyoterapist esliginde calısıyor.Büyük hayal kırıklıgı oldu maalesef.Biz bu oyunla sampiyon olamayacagımıza göre seneye maddi anlanmda büyük sıkıntılar bizi bekliyor.

Alınması gündeme geldiğinde karşı çıkmıştım. Şimdiyse savunacak noktaya geldim.

Adam sakatsa yapacak bir şey yok. Adamın gözlerinin içi gülüyordu transfer olduğunda akıl var mantık var bu adam sahtekarlık yapmaz!

Kamuoyunda Galatasaray'a karşı ciddi bir algı operasyonu var. Uyanın. Tamam takım çok kötü ama organize olarak takım/kulüp çökertilmeye çalışılıyor.

Bizim takım hakkında atılan başlıklara, söylenen laflara bakın sonra rakiplerimize bakın. Ortadaki senaryoyu görmek zor değil. Sağolsun Fatih Hoca da hatalarında devam edince, akbaba gibi üstümüze çöktüler.

Olayın Aslı şu. Galatasaray bir an önce toparlarsa şampiyon olacak. Korkuları bu. Vizyon başkan borçlar altında bitmiş bir Fener'de. Amacı şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne gitmek ve biraz olsun rahatlamak. Önündeki en büyük engel kadrosu çok iyi (evet leş futbolun farkındayım) olan Galatasaray. Her şeyin onun emriyle olduğuna şüphem yok.

Takım içi saçmalıklar ve Fatih Terim'in berbat performansı düzeldiği an seriye takarız. Bu yıl sonunda da şampiyon oluruz. Bu kadar basit.

Ulan maça çağırırız, "işim var" haber göndeririz, "işim var"

Managerleri bize iyi kitlesi sakat adamı.
Ceplerine 3_5 bişey daha koysak belki devre arası başka yere kitlerler.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt