#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle böyle değil çok fena bir kazık yedik persie ile dalga geçildi ama bu onun yarısı kadar katkı vermez herif sakat ve parasına bakıyor.
Dünya umrunda değil fenerli arkadaşım bize gelme arefesinde iken leblebi gibi gol atar dediği zaman ben inşallah almayız demistim .
Hatta beni cahil ilan etmisti .

Bu Adamin ne zaman sahalara donecegi aciikanmiyorsa tedavisi icin ispanyaya gidiyorsa Belliki suclu taraf biziz ya yanlis tedavi ya sakat oldugu halde oynattilar adami yada o ok atma muhabbetinde sakatlandi baska aciklamasi olamaz

Öyle böyle değil çok fena bir kazık yedik persie ile dalga geçildi ama bu onun yarısı kadar katkı vermez herif sakat ve parasına bakıyor.
Dünya umrunda değil fenerli arkadaşım bize gelme arefesinde iken leblebi gibi gol atar dediği zaman ben inşallah almayız demistim .
@Uğur Bulut 🤔

Nabıo acaba bu adam. Hiçbir yerde gözükmüyor valla güzel iş. 5 m euro maaş 1 sene yat

FBLİ ARKADAŞ MI?

kus-jungle-gurme-muhabbet-yemi-178193001557744930.jpg

İkinci yarı dönsün daha iyi. Sakat adamı elden çıkaramazsın. Sağlam dönsün ki sezon sonu gönderebilelim bir yerlere.

FBli arkadasın olduguna gore fblisin

Sen git adamın peşinden aylarca koş, milyon euroları göm. Sonra gelsin adam ok atarken sakatlansın. Hayır, sahada sakatlansa içim yanmayacak. Sanki bana Legolas, Elf prensi.

Yav bari ok oyununu yenseydi ben işin orasındayım

Muriç'e bir de orada kaybetti sinirden çıldırmak üzereyim

İtiraf edin ya müzmin sakat değilse ya sıradan bir sakatlık bize denk geldiyse, dönünce dozer gibi ligin içinden geçerse.. 🙏
Abi olmasada olur havasındayım ama insan bekliyor yani bekleyelim bakalım.

psg macinda penalti kazanirsak degneklerle cikip atsin da kazanirsak parasini fln cikaririz hani o hesap yapiliodu ya. monacoda son 2 senede 10 cl macinda para kazandiramamis sn falcao

Yalnız bu herif cidden o ok atma zımbırtısında sakatlandıysa şaşırmam.her yerden hançerlenmek bizim geleneğimiz
Apo ondan beri hiç ortalarda gözükmüyor, gerçekten orada olduysa şaşırmam ben. Sanki herife mesafe koydular gibi.

Böyle saçmalıklar zaten ancak bizim başımıza geliyor.

sent via GSC

Apo ondan beri hiç ortalarda gözükmüyor, gerçekten orada olduysa şaşırmam ben. Sanki herife mesafe koydular gibi.

Böyle saçmalıklar zaten ancak bizim başımıza geliyor.

sent via GSC
ok atma meselesinin b.ka saracağını çoğu kişi hissetti. takımın üstünde büyü var gibi bu sene inanılmaz işler oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt