GSCimbom
#9 Radamel Falcao (ARŞİV)
Emrah Yıldırım

#9 Radamel Falcao (ARŞİV) Sayfa 160

Emrah Yıldırım ·

Cevap
10K
Okunma
425,5K
Sayfa
160/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle böyle değil çok fena bir kazık yedik persie ile dalga geçildi ama bu onun yarısı kadar katkı vermez herif sakat ve parasına bakıyor.
Dünya umrunda değil fenerli arkadaşım bize gelme arefesinde iken leblebi gibi gol atar dediği zaman ben inşallah almayız demistim .
Hatta beni cahil ilan etmisti .

Bu Adamin ne zaman sahalara donecegi aciikanmiyorsa tedavisi icin ispanyaya gidiyorsa Belliki suclu taraf biziz ya yanlis tedavi ya sakat oldugu halde oynattilar adami yada o ok atma muhabbetinde sakatlandi baska aciklamasi olamaz

Öyle böyle değil çok fena bir kazık yedik persie ile dalga geçildi ama bu onun yarısı kadar katkı vermez herif sakat ve parasına bakıyor.
Dünya umrunda değil fenerli arkadaşım bize gelme arefesinde iken leblebi gibi gol atar dediği zaman ben inşallah almayız demistim .
FBLİ ARKADAŞ MI?

kus-jungle-gurme-muhabbet-yemi-178193001557744930.jpg

FBli arkadasın olduguna gore fblisin

psg macinda penalti kazanirsak degneklerle cikip atsin da kazanirsak parasini fln cikaririz hani o hesap yapiliodu ya. monacoda son 2 senede 10 cl macinda para kazandiramamis sn falcao

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri