#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semihin gözüne mangal kömürü girmişti yav her sey olabilir

Yanlış tedavi iddiaları var. Ve yalandır diyemiyorum. Olur mu olur. Cesaret edip biraçıklama bile yapamadılar. Yoksa kulüp bilmiyor muydu sanki adamın ilk yarıyı kapattığını? Ama taraftardan sakladılar.

Yanlış tedavi iddiaları var. Ve yalandır diyemiyorum. Olur mu olur. Cesaret edip biraçıklama bile yapamadılar. Yoksa kulüp bilmiyor muydu sanki adamın ilk yarıyı kapattığını? Ama taraftardan sakladılar.
Falcao konusunda fatih terim'in ozellikle cok daha fazla konusacagi zamanlar olacaktir, bu transferde ya da tedavi surecinde buyuk bir hata yapildi ya da falcao kallesin teki cikti. Ben yine de elimizde bu kadar az veri varken ve hala faydalanabilecegimiz sozlesmeli bir futbolcumuzken korumaci yaklasimdan yanayim, taraftarin onune topcu atmak kolay bu herifler 18 yasindaki altyapidan cikan topcuyu bile hain ilan edebilecek kadar rayindan cikmis durumda, sonra olan kulube olur. Gercekleri farkli agizlardan defalarca duyariz zamani gelince zaten, su an bilinmemesi daha iyi.

Falcao konusunda fatih terim'in ozellikle cok daha fazla konusacagi zamanlar olacaktir, bu transferde ya da tedavi surecinde buyuk bir hata yapildi ya da falcao kallesin teki cikti. Ben yine de elimizde bu kadar az veri varken ve hala faydalanabilecegimiz sozlesmeli bir futbolcumuzken korumaci yaklasimdan yanayim, taraftarin onune topcu atmak kolay bu herifler 18 yasindaki altyapidan cikan topcuyu bile hain ilan edebilecek kadar rayindan cikmis durumda, sonra olan kulube olur. Gercekleri farkli agizlardan defalarca duyariz zamani gelince zaten, su an bilinmemesi daha iyi.

Futbolcular sözleşmeli adamlar. Yani sakat olmadığı sürece benim canım istemiyor deyip oynamaktan kaçma şansı var mıdır? Biyere kadar en fazla. Sözleşmesine uymayan adamın sözleşmesini iptaline kadar gider bu iş.

Bu adam Falcao sonuçta. Her türlü iş yapar. Yeter ki oynamak istesin. Ama yinede artık bu tür transferlerden vazgeçmek zorundayız. Bizim futbol ekonomimiz 4-6m alan adamlarla kadro kuracak büyüklükte değil. La Liga takımı değiliz. Bir sene şampiyon olamadık mı ağır zarardayız.

FBli arkadasın olduguna gore fblisin

* eleştiri yapmaması lazım
* bizim gibi düşünmesi lazım
* fenerlilere Sanaldan sallayıp gerçek hayatta ses çıkarmaması lazim
* forum trollerine ve ergenlerine ayak uydurması lazım
Vs vs.

Neyse ki herkes bu kafada değil.
Soruna cevap vereyim fenerli hem de çok samimi arkadaşlarım var birlikte yer içer birbirimizi severiz hatta arkadaşlığımız bozulmasın diye derbileri birlikte izlemeyiz olur ya bir laf ederiz kırarız karşımızdakini.

Ne oldu? Fenerlileri gece yakalayıp faili meçhul şekilde ortadan kaldırmamız mi lazımdı?
Ya da başka takımlı her neyse ne fark eder ki?
Aşın artık bu kafayı.. buyuyun biraz

İnkar edilecek bir şey yok elimizde efsane patladı. Adamı Avrupa'da gol atsın diye getirdik tek maça çıkabildi güç bela. Avrupa'dan da elendik %99 zaten. 5 milyon euro boş yere verdik sakat adama.

Magiruscuyu bulursak falcaoyuda bulabiliriz sanırım ikiside aynı yerde olabilir

Biraz daha ağlarsanız tendonu daha hızlı iyileşebilir beyler aynen devam

Şu adami hala 2. Yaridaki kadrolara yaziyosunuz. Beyler kabul edin bu adam elimizde patladi. Ikinci yari çıkar 10-15 gol atarsa oturur bi daha konuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt