Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
kesin ok atmada sakatlandı fatih hoca ve başkan da saydırdı buna
Bu geyik nerden çıktı acaba? Adam ayak baş parmağı ile mi yayı çekmiş?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin ok atmada sakatlandı fatih hoca ve başkan da saydırdı buna
Semihin gözüne mangal kömürü girmişti yav her sey olabilirBu geyik nerden çıktı acaba? Adam ayak baş parmağı ile mi yayı çekmiş?
Boyle bir ihtimal var mi?inş sakatlığı geçmiştir ve kronik değildir trabzon maçında sahada olur
Semihin gözüne mangal kömürü girmişti yav her sey olabilir
Falcao konusunda fatih terim'in ozellikle cok daha fazla konusacagi zamanlar olacaktir, bu transferde ya da tedavi surecinde buyuk bir hata yapildi ya da falcao kallesin teki cikti. Ben yine de elimizde bu kadar az veri varken ve hala faydalanabilecegimiz sozlesmeli bir futbolcumuzken korumaci yaklasimdan yanayim, taraftarin onune topcu atmak kolay bu herifler 18 yasindaki altyapidan cikan topcuyu bile hain ilan edebilecek kadar rayindan cikmis durumda, sonra olan kulube olur. Gercekleri farkli agizlardan defalarca duyariz zamani gelince zaten, su an bilinmemesi daha iyi.Yanlış tedavi iddiaları var. Ve yalandır diyemiyorum. Olur mu olur. Cesaret edip biraçıklama bile yapamadılar. Yoksa kulüp bilmiyor muydu sanki adamın ilk yarıyı kapattığını? Ama taraftardan sakladılar.
geyik tabi ama o gün yaşanan izdihamda biri bunu sakatlamışsa ya da sakatlığının ilerlemesine sebebiyet vermişse de şaşırmam açıkçası, çölde kutup ayısına denk gelecek potansiyelde bi kulübüz.Bu geyik nerden çıktı acaba? Adam ayak baş parmağı ile mi yayı çekmiş?
Falcao konusunda fatih terim'in ozellikle cok daha fazla konusacagi zamanlar olacaktir, bu transferde ya da tedavi surecinde buyuk bir hata yapildi ya da falcao kallesin teki cikti. Ben yine de elimizde bu kadar az veri varken ve hala faydalanabilecegimiz sozlesmeli bir futbolcumuzken korumaci yaklasimdan yanayim, taraftarin onune topcu atmak kolay bu herifler 18 yasindaki altyapidan cikan topcuyu bile hain ilan edebilecek kadar rayindan cikmis durumda, sonra olan kulube olur. Gercekleri farkli agizlardan defalarca duyariz zamani gelince zaten, su an bilinmemesi daha iyi.
Futbolcular sözleşmeli adamlar. Yani sakat olmadığı sürece benim canım istemiyor deyip oynamaktan kaçma şansı var mıdır?
FBli arkadasın olduguna gore fblisin