#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendisinden 1 yaş küçük vardy şuan PLyi süpürüyor. city maçında attığı golü izleyin

ayrıca 2 yaş küçük lewandowski ise ikinci baharını yaşıyor şuan. yazık bize ne diyim ki
lewandowski gnabry coman coutinho kimmich gibi oyuncularla oynuyor. al da at yapiyorlar söyle böyle getiriyorlar. lewa yi koysana bir bizim takima. 1e1 falcao olur sana

Saha da varını yoğunu ortaya koyan tek adamdı. Adam pas vermiyorlar, o kadar güzel koşular yaptı, bir kişi bile pas atmadı. Hain dolu takımda.

senin belhanda gerizekalsini da gördük bugün. allahin belasi bugünde yedirdi golünü
Rakip cezasahasindan bizim kaleye kadar kostugu icin mi yedik arkasinda kimsenin olmamasi yüzünden mi yedik. Belhanda yedirmis golu yedigin ilk gole bak donk ve marcao dingilleri adama bakiyo donk esas durus modunda her goztepe dep.inde oldugu gibi. Falcao transferi bize saplandi bunu diyemiyosan piuu sana ::))

Rakip cezasahasindan bizim kaleye kadar kostugu icin mi yedik arkasinda kimsenin olmamasi yüzünden mi yedik. Belhanda yedirmis golu yedigin ilk gole bak donk ve marcao dingilleri adama bakiyo donk esas durus modunda her goztepe dep.inde oldugu gibi. Falcao transferi bize saplandi bunu diyemiyosan piuu sana ::))
orta sahayi otobana ceviren bu arap israfi + selcuk paso atak yedirdi. atak yaratmayi felan birak. bunun yapmadigini falcao yapmaya calisip ortaya gelip top almaya basladi. anladi bu haysiyetsizden birsey olmaz
2.5 ay sakat olmus ve adam akilli posisyona giremeyen bir takim icin fazla bile bu hali. bir de ben sana bi piu yaparim belhandan ile en son delige kacmak istersin

Çok güçsüz ayakta duracak hali kalmadığı için o golü kaçırdı biran önce maç temposuyla kondisyon kazanmalı.

İdmanlara katılmasa o golü atardı muhtemelen. Takımda herkes ayağında pıranga varmış gibi takılıyor. Takımın geneli koşu kalitesinden yoksun ve ayakta duramıyor.

orta sahayi otobana ceviren bu arap israfi + selcuk paso atak yedirdi. atak yaratmayi felan birak. bunun yapmadigini falcao yapmaya calisip ortaya gelip top almaya basladi. anladi bu haysiyetsizden birsey olmaz
2.5 ay sakat olmus ve adam akilli posisyona giremeyen bir takim icin fazla bile bu hali. bir de ben sana bi piu yaparim belhandan ile en son delige kacmak istersin
Takimda top oynayan tek adam.
Falcao 2.5 degil en az 5 aydir sakatti ve öyle kitlediler bize avutma kendini penaltıdan daha kolay pozisyonu kaleye sokamayan adam ben de seviyorum falcaoyu da bos yapmaya gerek yok. Falcao defansin arasinda kayboldugu icin geriye atiyo kendini oyun kurmak icin degil kac top attilar adama yapamadi işte

Takimda top oynayan tek adam.
Falcao 2.5 degil en az 5 aydir sakatti ve öyle kitlediler bize avutma kendini penaltıdan daha kolay pozisyonu kaleye sokamayan adam ben de seviyorum falcaoyu da bos yapmaya gerek yok. Falcao defansin arasinda kayboldugu icin geriye atiyo kendini oyun kurmak icin degil kac top attilar adama yapamadi işte
belhanda top oynayan tek adam felan degil birak bu noksanligi. belhanda feghouli ve mariano ile ihanet eden 3lüdür. bunlari belese olsa bile yollayacaksin. yoksa habire böyle mala kalacaksin.
defansin arasinda felan kaybolduguda yok kör kardesim. arkasina kosu yapiyor, geriye gelip top istiyor. sagolsun belhanda basta olmak üzere diger arap kankasi ihanetler icindeler. ve terim hele hele belhanda sayesinde kendisini bitirdi.

belhanda top oynayan tek adam felan degil birak bu noksanligi. belhanda feghouli ve mariano ile ihanet eden 3lüdür. bunlari belese olsa bile yollayacaksin. yoksa habire böyle mala kalacaksin.
defansin arasinda felan kaybolduguda yok kör kardesim. arkasina kosu yapiyor, geriye gelip top istiyor. sagolsun belhanda basta olmak üzere diger arap kankasi ihanetler icindeler. ve terim hele hele belhanda sayesinde kendisini bitirdi.
Feg ihanetci evet ama belhandaya ihanet ediyor demek tamamiyle haksizlik.

Feg ihanetci evet ama belhandaya ihanet ediyor demek tamamiyle haksizlik.
belhanda ihanetin BABASINI YAPIYOR. KRALINI YAPIYOR. utanmasa artik topu elleriyle kendi kalemize atacak. bugün yedirdi gecen hafta yine takibi birakip yedirdi. ihanetcilerin basinda geliyor belhanda.

Haksızlık ediyorsun
bos yapiyorsun. belhandanin allah belasini versin ben mi haksizlik yapiyorum? adam yilda 3 mio alip maci en güzel yerde izleyip üstüne tüy dikiyor ihanet ediyor. gelmis bana haksizlik ediyorsun diyor. baska kapiya umarim senin gibiler de birakir taraftarligi bu cöp gittiginde

Bu adamın gideri olsaydı ne Monaco ne de başka bir Avrupa takımı bırakmazdı. Hadi Avrupa'yı geçtim. Amerika, Çin, Katar takımları parayı basar alırlardı. Bu adamın transferi bana hiç temiz gelmiyor. Her sakatlanacak gibi bir hâli var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt