#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuru gidin yahu. 2. yari gayet iyiydi. Ciktiktan sonra top tutamadik. Oyunu kac Kere acti ama orta yapamiyorlar. Bombos 2 3 tane orta acamadik.
Ilaveten takimdaki iletisim bozuklugu devasa
falcaoyu rahatlacak adam lazim. 4-4-2 mi olur, adem soldan iceriye mi olur, onyekuru mu olur bilemem. bu gidisle escobari arayip katledecek adamlari. sövüp durmaya basladi. ki 1.devre falcaoda pek iyi degildi

Yazacak kelime bulamıyorum. Kötü bile değil.

Adam sahada yoktu resmen.

Büyük, çok büyük elimizde patladı.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Aynı performansı Diagne gösterseydi küfür kıyametten geçilmezdi. Ne yazık ki hala güçsüz ama toparlayacağına inanıyorum.

falcaoyu rahatlacak adam lazim. 4-4-2 mi olur, adem soldan iceriye mi olur, onyekuru mu olur bilemem. bu gidisle escobari arayip katledecek adamlari. sövüp durmaya basladi. ki 1.devre falcaoda pek iyi degildi
1. devre haklilar, ezildi ama 2. devre gol disinda gayet idealdi. Takimda sagda solda net kalite sorunu var. Jesse ve Onye katki vermezse kotu. Bir de Lemina'ya gore ya 6 numara ya da 8 numara sart. Su macla beraber 10 numaraya gerek kalmadi. Emre en kotu 6 7 gol atacaktir.

diagne daha iyiydi en azindan skor yapabiliyorduk öyle böyle. Falcao full yerlerde top geldiği gibi.

Failcao maalesef.. biz Drogbalar, Gomisler izledik. Bu adam oyun içinde yok oluyor, hiçbir şekilde heyecanlandırmıyor maalesef

r0PMJB.jpg

Bu ifadeyle izledim. @Can Karabacak

Terim in forvet öğütücü ne olduğu belli olmayan futbolu devam ettikçe eleştirmeyecegim.

Adama iki yıl önce Mbappe,B.Silva top taşıyordu, şimdi Ömer Bayram ile Feg.

Takım 38 gol atmış geçen sene, yarısı Falcao neredeyse.
Adam 2 li forve‘de veya kendisine daha yakin olup biraz rahatlatan ile cosuyor. Biz herifi ölene kadar arkaya yolluyoruz. Ondan sonra top eziyor kötü. Eee ezer bende begenmedim 1. devre

Adam 2 li forve‘de veya kendisine daha yakin olup biraz rahatlatan ile cosuyor. Biz herifi ölene kadar arkaya yolluyoruz. Ondan sonra top eziyor kötü. Eee ezer bende begenmedim 1. devre
Ortasaha getiriyorsun top alması için tek forvet çıkıp.
Feg,Ömer ve Emre pas vermek yerine aptal aptal şut çektiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt