- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Sen Falcao'sun bilader. Kendine gel! denmesi lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diagnesi ya kafayi mi yediniz milletce. Herif en basitleri atamiyordu. Abartmayindiagne geri dön kral.. podolski'yi biz alaydık keşke
Ne diagnesi ya kafayi mi yediniz milletce. Herif en basitleri atamiyordu. Abartmayin
Seyimden bile kötü diagne bokunu cikarmayinfalcao'dan x3 iyi
Seyimden bile kötü diagne bokunu cikarmayin
Bak ne yazdim üstünde. Kariyerinin degil hayatinin en kötü oyununu oynuyor bugün diye. Adem girsin bu maci unutup haftaya odaklansin demisim.falcao'nun kariyeri, adı, madı olmasa diagne'yi ezdiğin gibi onu eziyor olacaktın şuan.
kader gülmüş falcao'ya, şu hali çööööp
Bak ne yazdim üstünde. Kariyerinin degil hayatinin en kötü oyununu oynuyor bugün diye. Adem girsin bu maci unutup haftaya odaklansin demisim.
diagnenin bizdeki hali tam faildi. Herif varli dönemde elle gol atmaya Calisan bi salak
Ee su anda falcaonun yaninda 2-3 kisi var. Tamamiyle bullshit, ki diagne ile birlikte Ömer degil skorer olan Onyekuru vardidiagne olduğu vakit rakip takımın tüm markajını üstüne çekiyordu. belhanda rezili dahi gol atmayı başarıyordu ya. falcao'dan penaltılar dışında birşey göremedim
Ee su anda falcaonun yaninda 2-3 kisi var. Tamamiyle bullshit, ki diagne ile birlikte Ömer degil skorer olan Onyekuru vardi
Dedigine birsey demiyorum ki. Hep beraber bekledik ama bi 3-4 mac bekleyelim. Su an mental breakdown a girmis bildigin. Belki bu mac da bile atarsa rahatlayacak. Bekentilerin en fazlasini kendisi biliyor anliyor. Deniyor cabaliyor. Olacak umarim ve subat sonunda umarim sana mutlu sekilde derim hakliydim subat sonuna kadar bekle diyerek.valla reis bu falcao için günlerce uykusuz kaldım yazın, uykularımın katili bu adam şu oyunla o sözleşmede ki 5m euro'yu gram haketmiyor, adem çok çok daha iyi mevcut haliyle uzatmaya gerek yok yani