#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Falcao'sun bilader. Kendine gel! denmesi lazım.

Kariyerinin degil hayatinin en kötü macini oynuyor su an

diagne geri dön kral.. podolski'yi biz alaydık keşke

falcao'nun kariyeri, adı, madı olmasa diagne'yi ezdiğin gibi onu eziyor olacaktın şuan.
kader gülmüş falcao'ya, şu hali çööööp
Bak ne yazdim üstünde. Kariyerinin degil hayatinin en kötü oyununu oynuyor bugün diye. Adem girsin bu maci unutup haftaya odaklansin demisim.
diagnenin bizdeki hali tam faildi. Herif varli dönemde elle gol atmaya Calisan bi salak

Falcao bey, bu kadarını hatta bunun daha fazlasını Adem de oynuyor zaten. Biz niye sana bu kadar parayı bayıldık?

Bak ne yazdim üstünde. Kariyerinin degil hayatinin en kötü oyununu oynuyor bugün diye. Adem girsin bu maci unutup haftaya odaklansin demisim.
diagnenin bizdeki hali tam faildi. Herif varli dönemde elle gol atmaya Calisan bi salak

diagne olduğu vakit rakip takımın tüm markajını üstüne çekiyordu. belhanda rezili dahi gol atmayı başarıyordu ya. falcao'dan penaltılar dışında birşey göremedim

diagne olduğu vakit rakip takımın tüm markajını üstüne çekiyordu. belhanda rezili dahi gol atmayı başarıyordu ya. falcao'dan penaltılar dışında birşey göremedim
Ee su anda falcaonun yaninda 2-3 kisi var. Tamamiyle bullshit, ki diagne ile birlikte Ömer degil skorer olan Onyekuru vardi

Reyis ictik mi biseyler
maxresdefault.webp

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ee su anda falcaonun yaninda 2-3 kisi var. Tamamiyle bullshit, ki diagne ile birlikte Ömer degil skorer olan Onyekuru vardi

valla reis bu falcao için günlerce uykusuz kaldım yazın, uykularımın katili bu adam şu oyunla o sözleşmede ki 5m euro'yu gram haketmiyor, adem çok çok daha iyi mevcut haliyle uzatmaya gerek yok yani

valla reis bu falcao için günlerce uykusuz kaldım yazın, uykularımın katili bu adam şu oyunla o sözleşmede ki 5m euro'yu gram haketmiyor, adem çok çok daha iyi mevcut haliyle uzatmaya gerek yok yani
Dedigine birsey demiyorum ki. Hep beraber bekledik ama bi 3-4 mac bekleyelim. Su an mental breakdown a girmis bildigin. Belki bu mac da bile atarsa rahatlayacak. Bekentilerin en fazlasini kendisi biliyor anliyor. Deniyor cabaliyor. Olacak umarim ve subat sonunda umarim sana mutlu sekilde derim hakliydim subat sonuna kadar bekle diyerek.

Sarhoş gibi, hoca soyunma odasında bi tokat atsın kendine gelir belki.

sent via GSC

reyis topla kendini biraz , sorumluluk alayım derken sıvıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt