Dursun Alaçam
Parçalı Üye
- 29 Ekim 2009
- 3.073
- 826
- 1.683
11:25 ve 17 arasını iyi dinle. herkes dinlesin bence
Bu arkadaşı alıp getirip, Futbol direktörü yapacaksın.
Altına da istediği hocayı antronörü koyacaksın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umutcum doğruları şu ortamda görmek bir yetenek değildir. Sıkıntı göz göre göre yanlışları yapanları kulüp ve ülke futbolunun yönetiminde söz sahibi olması.
Umutcum doğruları şu ortamda görmek bir yetenek değildir. Sıkıntı göz göre göre yanlışları yapanları kulüp ve ülke futbolunun yönetiminde söz sahibi olması.
ben de dün bunu düşündüm. diagne nin 30gole ulaşması gibi takımın ekmeğini yeme durumu söz konusu sanırım çünkü gollerin çoğu boş kale,penaltı. bu adam manu,chelsea dönemindeki sakatlıklar sonrası bitmişBu adam Fransa da nasıl çift haneli gollere ulaştı bu haliyle ya gerçekten adı Falcao olmasa çoktan postalanmisti
Bende gelmeden önce fiziksel güç ve patlayıcılığının tükenmiş olduğunu anlamıştım. Ama işte o attığı 20 gol hemde fransa liginde beni de yanılttı. Burada iş yapar dedim. Falcao burda da düzenli oynarsa 15 20 gol atar. Ama keisnlikle takıma zarar veren bir oyuncu artık. Birde Fransa ligi berbat bir lig. Türk futbolcular nedeniyle Lille maçlarını felan izliyorum. Kalite olarak büyük liglerin çok gerisinde. Sadece ısimleri ve psg sayesinde en iyi 5. Lig den biri olarak geçiyor sanırım.İlk alınırken demiştim falcao büyük hata olur diye.
monaco da bjk karşı izlediğim falcao da buydu.
monaco genç dinamik iyi bir takım olduğu için penaltılar dahil 20 gol attı diye fit sandı herkes bitikti yine.
o monaco takımına adem büyükü koy diagne yi koy 30 u aşardı.
bizim taraftar yıldız görmemiş gibi çekince bir yerini koparan babalar gibi davrandı Drogba Hagi sneijder izlemiş benim için en fit falcao bile büyük heyecan değildi mesela neden bu kadar abartıldı garip.
modern zamanların Tanju çolağı benim için. takım oyunuyla alakası yok pas Dağıtmaz kafaya çıkmaz karambol golleriyle ekmek yemiştir hep.
gençliği ve enerjisi gidince olmayan büyük futbolcu meziyetleri çok sırıtıyor aldığı hayvani maaşı düşününce.
sneijder 10 gün antrenman yapsın o göbekle falcao dan çok katkı verir.
adam doğuştan yetenekli bir defa top gelmese defansa gelir 45 metreden çakar tavana.
falcao nun daha kalçadan saate 150 km hızla giden şutu yok geleli.
kedi gibi vuruyor toplara.
hatta vuramıyor 35 kilo kedisi vardı arkadaşımın tosun gibiydi öyle vururdu ki toplara bitik falcao yerine koy ileri daha işe yarar
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne agladiniz be, yarin cikar 2 tane atar zirlamayi kesersiniz yine
Bunu yapan malın önde gidenidir. Bu adam gol atsa ne olur.Ne agladiniz be, yarin cikar 2 tane atar zirlamayi kesersiniz yine
Kafaya bak...gol atsa sampiyon olursun mesela, anladinmi?Bunu yapan malın önde gidenidir. Bu adam gol atsa ne olur.
O tarz topcu icin yine takim yok. Babel ile ne yapsin.o parayi elmander tarz bir forvete gomseydik keske
Abartmayalim.kes sesini