#9 Radamel Falcao (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-7m kazanan adama bak sahada tek olumlu hareketi bile yok. Transferine yasindan dolayi karsiydim zaten. Yildiz transfer isteyen taraftarlar umarim akillanmistir.

salın gitsin beckham ronaldinho ile falan veteran maçlarına çıksın.

Bu heriften hiç bir şey olmayacağı geçen seneden belliydi, yazık, günah buna ödenen paralara. Yönetim transfer olduğu gün bu imitasyon kaplan yerine 35' lik Burak Yılmaz'a imza attırsa, o gün çok küfür yerdi belki ama eminim biz bugün daha iyi durumda olurduk.

Taraftarın hayal ettiği Falcao
tiger.jpg

Gerçek Falcao
tlpz-malayan-tiger-cubberisi-9*1200xx3600-2025-0-188.jpg

vücuduna bakıyorsun baya fit duruyor ama şut çekmeyi bırak topu kontrol edecek mecal kalmamış... gerçekten hayal kırıklığı

Pozisyon gelse atacak öyle demeyin.Diğer adamlar uğraşacak edecek sonra paşam boş kaleye atacak.Tabi ayakta kalabilirse.Şunu kabul edelim ki ligin en rezil kanat ve forvet hattına biz sahibiz.Herkes ortasaha dedi ama etebo taylan gayet iyi.

Pozisyon gelse atacak öyle demeyin.Diğer adamlar uğraşacak edecek sonra paşam boş kaleye atacak.Tabi ayakta kalabilirse.Şunu kabul edelim ki ligin en rezil kanat ve forvet hattına biz sahibiz.Herkes ortasaha dedi ama etebo taylan gayet iyi.
her maç geliyo aga atamıyo işte diğer dingil daha da beter bundan antep hajduk bu maç neftçiye 1 boş kale attı bi de boş kafa direk olsa orda o toplar çarpar girerdi zaten de neyse
2 adam 20 milyon euro

Bu lige ismi olan çok bitik topçu geldi ama böylesi gelmedi sanırım. Geçen sezon sakatlıktan çıkmış hali bile şu anki halinden daha iyiydi.

her maç geliyo aga atamıyo işte diğer dingil daha da beter bundan antep hajduk bu maç neftçiye 1 boş kale attı bi de boş kafa direk olsa orda o toplar çarpar girerdi zaten de neyse
2 adam 20 milyon euro

Yav o ayrı bir dunya.Diyorum ya bu ikili ile olmaz.Adam alacaklarsa forvet alsınlar

Oynamayı geçtim adına yakışmayan hareketler yapmaya başladı artık
o şutlar neydi öyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt